[ASUS GT-serie Router] Eenvoudige QR-code Scan Setup

Ervaar de eenvoud van installatie en behoud de veiligheid van je router. Het instellen van je apparaat is net zo eenvoudig als het scannen van de QR-code op onze router.

Installatieproces met Android-telefoon/iPhone

1. Zoek de QR-code sticker op je ASUS-router, deze bevindt zich meestal op het achter- of onderpaneel.

2. Start de ASUS Router-app op je apparaat.

3. Tik op de knop [Camera inschakelen en scannen] in de router-app, richt de camera op de QR-code en selecteer de optie [OK].

4. Volg nu de instructies op de ASUS Router-app om de installatie te voltooien. Ga direct veilig online.

Speciale opmerkingen: In bepaalde Android-versies (zoals Android 10) kan, vanwege Google's beleidsregels, automatische verbinding met de momenteel geconfigureerde Wi-Fi SSID niet mogelijk zijn. Volg de onderstaande stappen.

5. Ga naar de Wi-Fi-instellingen, selecteer je Wi-Fi SSID, voer het wachtwoord in dat je hebt ingesteld en volg de instructies op de ASUS Router-app om de installatie te voltooien.

Installeer ASUS Router App

• Google Play

https://play.google.com/store/search?q=asus+router&c=apps&hl=en

• App Store

Vereist iOS versie: iOS 12.0 of latere versie. (Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch)

https://apps.apple.com/us/app/asus-router/id1033794044