[ExpertWiFi] Hoe ExpertWiFi Access Point instellen in AiMesh-knopmodus en Access Point (AP)-modus?

Opmerking: Neem ExpertWiFi EBA63 als toegangspunt als voorbeeld voor het volgende installatieproces.

Configuraties

ExpertWiFi-serie (Modem—ExpertWiFi EBG19P—ExpertWiFi EBA63)

Onder deze configuratie kan ExpertWiFi EBA63 worden ingesteld als AiMesh-knooppuntmodus en AP-modus.

AiMesh-knooppuntmodus
1. Start de ASUS ExpertWiFi-app en volg de instructies om ExpertWiFi EBG19P in te stellen.

Opmerking: Raadpleeg [ExpertWiFi] Hoe stel je de ExpertWiFi bekabelde router in via de ExpertWiFi-app (iOS/Android)? om meer informatie te leren.

2. Na de installatie verschijnt er een melding in de ExpertWiFi-app waarin je wordt gevraagd om ExpertWiFi EBA63 in te stellen als een AiMesh-knooppunt.

3. Nadat toestemming is verleend, zal ExpertWiFi EBA63 naadloos integreren in het AiMesh-ecosysteem van ExpertWiFi EBG19P als een AiMesh-node.

AP-modus
1. Start de ASUS ExpertWiFi-app en volg de instructies om ExpertWiFi EBG19P in te stellen.

Opmerking: Raadpleeg [ExpertWiFi]How to set up the ExpertWiFi Wired Router via the ExpertWiFi app (iOS/Andriod)? voor meer informatie.

2. Na de installatie, klik op [+] op de startpagina en kies [Set up a new network].

3. Kies de categorie [ASUS ExpertWiFi Wireless series].

4. Scan de QR-code op de ExpertWiFi EBA63 voor WiFi-verbinding.

5. Volg de instructies om de ExpertWiFi EBA63 in te stellen.

Opmerking: Voor hoe u de ExpertWiFi-router kunt instellen via de ASUS ExpertWiFi App, raadpleegt u [ExpertWiFi] Hoe stel ik ASUS ExpertWiFi-router in via ASUS ExpertWiFi App? (QIS, Quick Internet Setup).

6. Na de installatie kunt u de ExpertWiFi EBA63 beheren en controleren of de huidige bedrijfsmodus AP-modus is.

ASUS uitbreidbare router (Modem—RT-AX86U—ExpertWiFi EBA63)
Onder deze configuratie kan de ExpertWiFi EBA63 worden ingesteld als AiMesh-knooppuntmodus en AP-modus.

AiMesh-knooppuntmodus
1. Start de ASUS Router-app en volg de instructies om de RT-AX86U in te stellen.

Opmerking: Voor hoe u de ASUS-router instelt via de ASUS Router App, raadpleegt u [Wireless Router] How to set up ASUS Wi-Fi router via ASUS Router App? (QIS, Quick Internet Setup).

2. Klik na de installatie op [+] op de startpagina en kies [AiMesh-knooppunt toevoegen].

3. Selecteer ExpertWiFi EBA63 om deel te nemen.

4. Nadat u het hebt toegepast, zal ExpertWiFi EBA63 naadloos integreren in het AiMesh-ecosysteem van de RT-AX86U als een AiMesh-knooppunt.

AP-modus
1. Start de ASUS Router-app en volg de instructies om de RT-AX86U in te stellen.

Opmerking: Voor hoe je de ASUS-router instelt via de ASUS Router-app, raadpleeg [Wireless Router] How to set up ASUS Wi-Fi router via ASUS Router App? (QIS, Quick Internet Setup).

2. Na het instellen van de RT-AX86U, start de ASUS ExpertWiFi-app en volg de instructies om de ExpertWiFi EBA63 in te stellen.

Opmerking: Voor hoe je de ExpertWiFi-router instelt via de ASUS ExpertWiFi-app, raadpleeg [ExpertWiFi] How to set up ASUS ExpertWiFi router via ASUS ExpertWiFi App? (QIS, Quick Internet Setup).

3. Na de installatie kun je de ExpertWiFi EBA63 beheren en controleren of de huidige bedrijfsmodus de AP-modus is.

Andere merk router (Modem—ander merk router—ExpertWiFi EBA63)
Onder deze configuratie kan ExpertWiFi EBA63 alleen als AP-modus worden ingesteld.

AP-modus
1. Start de ASUS ExpertWiFi-app en klik op [Set up a new network].

2. Kies de categorie [ASUS ExpertWiFi Wireless series].

3. Scan de QR-code op ExpertWiFi EBA63 voor WiFi-verbinding.

4. Volg de instructies om ExpertWiFi EBA63 in te stellen.

Opmerking: Voor informatie over hoe u de ExpertWiFi-router instelt via de ASUS ExpertWiFi App, raadpleeg [ExpertWiFi] Hoe stel je ASUS ExpertWiFi-router in via de ASUS ExpertWiFi App? (QIS, Quick Internet Setup).

5. Na de installatie kun je ExpertWiFi EBA63 beheren en controleren of de huidige bedrijfsmodus de AP-modus is.

Hoe krijg je de (Utility / Firmware)?

Je kunt de nieuwste drivers, software, firmware en handleidingen downloaden in het ASUS Download Center
Als je meer informatie nodig hebt over het ASUS Download Center, raadpleeg dan deze link.