[Desktopchassis] Vervanging van de ASUS GT502-behuizing FIO-module

Opmerking

• Plaats de behuizing op een vlakke tafel om te voorkomen dat het zijpaneel valt tijdens demontage en montage

• Ga voorzichtig te werk bij het demonteren en monteren van het glazen zijpaneel om botsingen/vallen/zware druk te voorkomen.

Voorbereiding
Gereedschap: kruiskopschroevendraaier PH2

1. Druk op de knop aan de achterkant van de behuizing om de 2 zijpanelen te verwijderen.

2.Verwijder het voorpaneel

3.Verwijder de vier schroeven in de rode cirkel om de multifunctionele ventilator/HDD-beugel in het rechtercompartiment te verwijderen.

4.Verwijder de 2 schroeven aan de voorkant van de FIO.

5.Verwijder de 2 schroeven (rode cirkel) aan de achterkant van de FIO om de FIO te demonteren.