[Notebook] Hoe de verzendmodus te gebruiken?

Wanneer de Verzendmodus is ingeschakeld, wordt de computer onmiddellijk uitgeschakeld en wordt het batterijverbruik tot een minimum beperkt. De verzendmodus kan de levensduur van de batterij van uw computer verlengen wanneer deze is uitgeschakeld en de stroom is uitgeschakeld.

1. Hoe u de verzendmodus opent

(1) Druk op de aan/uit-knop van de computer, druk onmiddellijk continu op de F2-toets en klik op ①[Geavanceerde instellingen].

(2) Klik op ②[Geavanceerd] om ④[Verzendmodus] te vinden.

※ Als de verzendmodus niet op de volgende pagina verschijnt, betekent dit dat het model deze functie niet ondersteunt.

2. Verzendmodus inschakelen

Klik op [Verzendmodus], er verschijnt een waarschuwingspop-upvenster, klik op [Ja] De computer wordt onmiddellijk uitgeschakeld en gaat naar de verzendmodus.

Voordat u de verzendmodus start, moet u de adapter verwijderen.

Nadat u naar de Verzendmodus bent gegaan, kan de computer niet worden ingeschakeld als deze niet is aangesloten op de voedingsadapter. U moet eerst de voedingsadapter aansluiten en op de aan/uit-knop drukken annuleer de Verzendmodus en schakel deze in.

3. Hoge batterijcapaciteit

Op dit moment wordt bij het inschakelen van de Verzendmodus het pop-upvenster [Ontladen] weergegeven. Op dit moment is het systeem automatisch aan het ontladen, en nadat het lossen is voltooid, gaat het automatisch naar de Verzendmodus.

※ De ontlaadtijd is afhankelijk van de hoeveelheid resterende batterijlading

4. Lage batterijcapaciteit

Als de batterijcapaciteit minder dan 10% is, verschijnt er een pop-upvenster [Waarschuwing] waarin u wordt gevraagd of u naar de verzendmodus wilt gaan.

Selecteer [Ja] om naar de verzendmodus te gaan, selecteer [Nee] om te verlaten.

U kunt de adapter ook gebruiken om de batterij van de computer tot meer dan 10% op te laden zonder waarschuwingspop-ups.

※ Als u onder dergelijke omstandigheden naar de verzendmodus gaat, is de batterij mogelijk te diep ontladen. Dit verhoogt het potentiële risico op batterijschade en vereist mogelijk ook langere oplaadtijden dan normaal om het systeem te activeren.