[Draadloze router] Hoe het LED-lampje van de ASUS-router AAN/UIT te zetten?

Het LED-lampje van de ASUS-router kan AAN/UIT worden gezet door op de hardwareknop te drukken, of door het in te schakelen op de WEB GUI en de ASUS-router-app. Het volgende artikel laat zien hoe u dit onder verschillende omstandigheden kunt doen.

Introductie

Hardwareknop

Pagina routerinstellingen (WEB GUI)

ASUS Router-app

WPS-knop

Hardwareknop

Bij routers met een hardwareknop kunt u eenvoudig 3 seconden op de knop drukken om de status te wijzigen. Deze knop bevindt zich op het achter-, voor- of zijpaneel van de router, afhankelijk van het model dat u gebruikt.

Opmerking: De vorm en titel van de LED-hardwareknop kan per model verschillen.

Als uw ASUS-router geen hardwareknop heeft, kunt u de LED-status ook op afstand wijzigen via onze gebruiksvriendelijke WEB GUI en ASUS router-app.

Opmerking: deze functie wordt alleen ondersteund op de firmwareversie later dan 3.0.0.4.386.6xxxx. Zorg ervoor dat de firmwareversie van uw ASUS-router up-to-date is.

Pagina routerinstellingen (WEB GUI)

Ga naar de instellingenpagina van de router (Web GUI). Ga naar AiMesh > Topologie > Beheer > LED, om het AAN/UIT te zetten.

Opmerking: raadpleeg [Wireless Router] Hoe de instellingenpagina van de router te openen( Web GUI)  voor meer informatie.

ASUS Router-app

Ga naar Apparaat > Beheer > LED AAN/UIT, om het AAN/UIT te zetten.

Raadpleeg voor meer informatie [Draadloze router] LED-verlichting van ASUS AiMesh AAN/UIT schakelen router en AiMesh-knooppunt? (ASUS Router-app)

WPS-knop

Als u geen gerelateerde knop kunt vinden op de kap van uw router, maar alleen de WPS-knop, kunt u nog steeds een hardwareknop configureren om naar wens van LED-status te wisselen door het gedrag van de WPS-knop te wijzigen .

Ga naar de instellingenpagina van de router (Web GUI). Ga naar Beheer > Systeem > WPS-knopgedrag > Kies LED in-/uitschakelen.

Raadpleeg voor meer informatie [Draadloze router] De WPS-knop instellen om de LED op ASUS in/uit te schakelen Router?

Hoe kom ik aan de (hulpprogramma / firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het ASUS Download Center.

Als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Download Center, raadpleeg dan deze link.