[Draadloze router] Hoe zet ik het LED-lampje van de ASUS AiMesh-router en het AiMesh-knooppunt AAN/UIT? (ASUS Router-app)

Wanneer de installatie van uw AiMesh-router is voltooid, zal het LED-lampje ononderbroken branden, raadpleeg de volgende afbeelding.

Opmerking: Verschillende modellen kunnen kleine verschillen hebben, raadpleeg de gebruikershandleiding.

Voorbereiden

1. Installeer eerst de ASUS-router-app op uw smartphone-apparaat. Zorg ervoor dat uw ASUS Router App-versie up-to-date is.

Voor informatie over het installeren van de ASUS-router-app, raadpleeg naar [Draadloze router] ASUS instellen Wi-Fi-router via ASUS Router-app? (QIS, snelle internetconfiguratie)

2. Deze functie wordt alleen ondersteund op de firmwareversie die later is dan 3.0.0.4.386.6xxxx. Zorg ervoor dat de firmwareversie van uw ASUS-router up-to-date is.

Voor informatie over het upgraden van de firmware, raadpleeg naar [Draadloze router] De firmware van uw router bijwerken naar de nieuwste versie via de ASUS Router-app?

Volg de onderstaande stappen om de ASUS-router-app AAN/UIT te zetten:

1. Verbind uw telefoon met de Wi-Fi-netwerknaam (SSID) van de AiMesh-router.

2. Voer de ASUS Router-app uit.

3. Lamp AAN/UIT van ASUS AiMesh-router en AiMesh-knooppunt

verwijs alstublieft naar de volgende afbeelding.

3-1. AiMesh-router instellen

Klik op het pictogram AiMesh Router > LED AAN/UIT, om het AAN/UIT te zetten.

3-2. AiMesh-knooppunt instellen

Klik op het pictogram AiMesh Node > LED AAN/UIT, om het AAN/UIT te zetten.

Veelgestelde vragen

1. Waarom is het LED-lampje uit en het LED-lampje van de router aan?

een. Start de router opnieuw op.

b. Zorg ervoor dat uw ASUS Router App-versie up-to-date is.

c. Zorg ervoor dat de firmware van de router up-to-date is.

Voor informatie over het upgraden van de firmware, raadpleeg naar

d. Zet de router terug naar de fabrieksinstellingen. Raadpleeg  Hoe zet ik de router terug naar de fabrieksinstellingen?

Hoe krijg ik het (hulpprogramma/firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het  ASUS Download Center .

Als je meer informatie nodig hebt over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg dan deze link.