[Notebook] ScreenPad Plus met ScreenXpert 3 - Introductie

Ontworpen om u het ultieme voordeel te geven in workflow-efficiëntie, werkt het unieke ASUS ScreenPad™ Plus secundaire touchscreen over de volledige breedte naadloos samen met het hoofdscherm. De interactieve ScreenPad Plus verhoogt uw productiviteit en zorgt voor eindeloze mogelijkheden met behulp van een verbeterde verzameling handige snelle bedieningselementen voor intuïtieve interacties tussen het hoofdscherm en ScreenPad Plus. Nu kunt u elke afzonderlijke app of in-app-werkbalk naar uw ScreenPad Plus slepen om u meer ruimte te geven om op het hoofdscherm te werken.

 

Inhoudsopgave

  1. Systeemvereisten
  2. Hoofdscherm en ScreenPad Plus
  3. Open ScreenPad Plus
  4. App-switcher
  5. Helderheid
  6. App-navigator
  7. Taak wisselen
  8. Camera
  9. Microfoon
  10. Toetsenbordvergrendeling
  11. Bureaublad weergeven
  12. Telefoontje
  13. Touchpad
  14. Launcher
  15. Instellingen
  16. Installeer & Verwijder ScreenXpert

 

1. ScreenPad Xpert vereiste stuurprogramma- en app-versievereisten, en hoe te downloaden en te installeren.

  • ScreenXpert UWP: v3.0.1.0 (download of upgrade in de Microsoft Store)
  • ScreenXpert-stuurprogramma: v2.0.30.0 (download of upgrade in de MyASUS)
  • ASUS Control Panel Toolkit: v1.0.14.0 (download of upgrade in de MyASUS) (voor configuratiescherminstelling)
  • ASUS System Control-interface V3: v3.0.24.0 (download of upgrade in de MyASUS)

Terug naar inhoudsopgave

 

2. Hoofdscherm en ScreenPad Plus

Van links naar rechts: helderheid, app-navigator, taak wisselen, camera, microfoon, toetsenbordvergrendeling, bureaublad weergeven, link naar MyASUS, touchpad, hulpprogramma's, instellingen.

Terug naar inhoudsopgave
 

3. Open ScreenPad Plus voor de eerste keer. 
Als ScreenPad Plus niet automatisch start wanneer uw computer wordt aangezet, moet u deze handmatig inschakelen en vervolgens wordt ScreenPad Plus automatisch gestart wanneer de computer wordt aangezet.

(1) Typ ①[ScreenXpert] in de zoekbalk in de linkerbenedenhoek van het bureaublad. Klik op②[ScreenXpert] en ScreenPad Plus wordt geactiveerd. 

Terug naar inhoudsopgave

 

4. App-switcher

(1) Wanneer u het app-venster naar het hoofdscherm sleept, wordt ①[Schermmarkeringen] weergegeven en kunt u de locatie van het scherm bevestigen. De ②[App Switcher]-menufunctie wordt ook weergegeven, die de pictogrammen Scherm 1, Scherm 2, Scherm 3 en ViewMax bevat. (In het voorbeeld heeft de computer een uitschuifbaar scherm) 

(2) ScreenXpert ondersteunt interactie tussen schermen. Wanneer u een venster op het bureaublad sleept, verschijnt het pictogram [App Switcher]. Als u het venster naar ①[Scherm] sleept, wordt het venster in volledig scherm weergegeven in Scherm. Als u het venster naar ②[ViewMax] sleept, wordt het venster in volledig scherm weergegeven op het hoofdscherm en Screen Pad Plus.

  • Sleep de muis naar ③, en het App-venster wordt binnen scherm 1 weergegeven en neemt een kwart van het scherm in beslag.
  • Sleep de muis naar ④ en het app-venster wordt weergegeven in scherm 1 en beslaat de helft van de linker- en rechterkant van het scherm.
  • Sleep de muis naar de ⑤ en het app-vensterwordt binnen scherm 1 weergegeven en beslaat de helft van de boven- en onderkant van het scherm.

 

(3) Sleep het venster naar [ViewMax], het venster wordt op volledig scherm weergegeven op het hoofdscherm en Screen Pad Plus. Het pop-upvenster Taakbalklocatie verschijnt. Klik op [Windows-instellingen] om de taakbalk snel te wijzigen.

(4) U kunt de locatie van de taakbalk wijzigen in ① [Automatisch de taakbalk verbergen in bureaubladmodus] of ② [Taakbalklocatie op scherm] om uw ervaring bij het gebruik van de ViewMax-functie te verbeteren.

Terug naar inhoudsopgave

 

5. Helderheid

Klik op Helderheid om snel de helderheid van de Screenpad Plus aan te passen.

Terug naar inhoudsopgave

 

6. App-navigator

(1) Als u meerdere vensters op uw computer hebt geopend en snel wilt schakelen tussen vensters tussen verschillende schermen, gebruikt u de App Navigator-functie en klikt u op [App Navigator]. Wanneer App Navigator wordt geopend, is ①[Gebied] het gebied dat wordt gemarkeerd door het scherm in de computer, en ②[Gebied] is het venster dat wordt weergegeven het scherm.

(2) Sleep ③[Venster] weergegeven in [Scherm 2] naar [Scherm 1]. 

(3) Het ⑤[venster] wordt al weergegeven op de voorkant van ④[Scherm 1]. Klik op⑤[Toepassen en sluiten] om App Navigator te sluiten. 

(4) Dit venster is al gecentreerd voor [Scherm 1]. 

Terug naar inhoudsopgave

 

7. Taak wisselen

(1)Klik op ①[Task Swap] om het venster dat wordt weergegeven op de ScreenPad Plus te verplaatsen naar volledige schermweergave op het hoofdscherm.

(2) Het venster wordt al op volledig scherm weergegeven op het hoofdscherm.

Terug naar inhoudsopgave

 

8. Camera

Klik op [Camera] om snel de camerafunctie te schakelen en [Camera aan/uit] wordt weergegeven op het bureaublad. 

Terug naar inhoudsopgave

 

9. Microfoon

Klik op [Microfoon] om snel de microfoonfunctie in en uit te schakelen, en [Microfoon aan/uit] wordt weergegeven op het bureaublad. 

Terug naar inhoudsopgave

 

10. Toetsenbordvergrendeling

Klik op [Toetsenbord] om snel de toetsenbordfunctie te vergrendelen en ontgrendelen, en [Toetsenbord Vergrendelen/Ontgrendelen] wordt weergegeven op het bureaublad.

Terug naar inhoudsopgave

 

11. Bureaublad weergeven

Als er een venster wordt weergegeven op de ScreenPad Plus, kunt u het venster snel minimaliseren door op [Bureaublad weergeven].

ScreenPad Plus toont al het bureaublad.

Terug naar inhoudsopgave

 

12. Telefoontje

※ Na ScreenXpert versie 3.0.23.0 wordt de functie [Telefoongesprek] verwijderd uit ScreenXpert.

Klik op [Link naar MyASUS] stelt u in staat om snel het venster te openen om te bellen. Als u meer wilt weten over Link naar MyASUS, klik dan op hier.

Terug naar inhoudsopgave

 

13. Touchpad

Klikken [TouchPad] schakelt de TouchPad-modus van ScreenPad Plus in en u kunt deze uitschakelen door op de X in de rechterbovenhoek te tikken.

Terug naar inhoudsopgave

 

14. Opstartprogramma

(1) Klik op [Hulpprogramma's]. U kunt ①[ASUS Built-in Apps] zien, waar u extra app-pictogrammen kunt toevoegen, of u kunt de locatie van de app verwijderen of wijzigen. Klik ②[+] om een nieuwe taakgroep toe te voegen.

(2) Selecteer in het ③[gebied] de lay-out van uw gewenste taakgroep en klik op ④[Volgende].

(3) Klik op ⑤[Vastleggen].

(4) Het venster dat op uw computer verschijnt, wordt vastgelegd, zoals ⑥[Gebied], waar u de app kunt verwijderen of verplaatsen, of de naam van de taakgroep kunt wijzigen. Wanneer u klaar bent met bewerken, klikt u op ⑦[Gereed].

(5) Taakgroep is al samengesteld, klik op ⑧[Taakgroep].

(6) Het ②[Hoofdscherm] en ①[ScreenPad Plus] van de computer drukken op uw vorige instellingen om de app weer te geven.

(7) Klik met de rechtermuisknop op [Taakgroep] en klik op [Toevoegen als favoriet aan Control Center].

(8) U kunt het pictogram van de [Taakgroep] zien, dat wordt weergegeven in de werkbalk. U kunt de functie snel en eenvoudig gebruiken door op het pictogram [Taakgroep] in de werkbalk te klikken.

(9) Klik met de rechtermuisknop op het pictogram [Taakgroep], klik op [Favoriet verwijderen uit controlecentrum] om het pictogram [Taakgroep] uit de werkbalk te verwijderen.

Terug naar inhoudsopgave

 

15. Instellingen

(1) Klik op [Instellingen].

(2) In [ScreenPad Plus Display] kunt u de helderheid aanpassen, de achtergrond wijzigen en het thema wijzigen.

(3) In [Controlecentrum]. U kunt de functies van de ScreenPad Plus aanpassen in het ①[Control Center aanpassen]. Schakel ②[Controlecentrum op hoofdscherm] in. Wijzigingen aan het Control Center-pictogram staan in ③[Control Center op ScreenPad Plus].

(4) Het Control Center-pictogram wordt al weergegeven op het hoofdscherm. Klik op [Controlecentrum].

(5) U kunt zien dat de instellingsfuncties al op het hoofdscherm worden weergegeven.

(6) Schakel in [Window Control] ①[App Switcher], ②[ScreenPad Organizer] in en schakel vervolgens ③[Standaard venstergrootte], ④[Venster vegen tussen schermen] in en schakel vervolgens ⑤[Tikken met drie vingers inschakelen voor touchpad-modus].

(7) In het gedeelte [Over] kunt u de UWP- en stuurprogrammaversie bekijken.

(8) In het gedeelte [Help] kunt u op de veelgestelde vragen klikken om snel toegang te krijgen tot dit artikel, of u kunt op Quick guide klikken.

Terug naar inhoudsopgave

 

16. Installeren & Verwijder ScreenXpert

De ScreenXpert-app en het stuurprogramma installeren:

 

1.Ga naar de ASUS Official website en zoek naar uw notebookmodel.

2.Klik op [support] en klik vervolgens op [Driver & Tools].

3.Kies het besturingssysteem van uw notebook.

4. Download het stuurprogramma en de app en installeer beide.

                

 

U kunt ScreenXpert verwijderen uit de aangeboden inhoud via de volgende link: https://www.asus.com/nl/support/faq/1013598

 

Terug naar inhoudsopgave