[Notebook] De voorgestelde volgorde van installatiestuurprogramma's

De volgorde van installatiestuurprogramma's

Intel CPU-platform
※ Opmerking: de naam van de driver kan verschillend zijn, afhankelijk van de verschillende modellen.  Dus als u sommige stuurprogramma's niet in de volgende lijst vindt, kunt u deze negeren. (Als de naam van het stuurprogramma hetzelfde is, download dan gewoon de nieuwste versie op datum.)

OrderNaamCategorieNotitieVoorbeeld
1Intel Serial IO DriverChipsetInstalleer alle stuurprogramma's die de tekst "Intel Serial IO Driver" bevatten. (zoals SPI, I2C, UART, GPIO, enz.)
2Intel Chipset DriverChipset
3Intel Management Engine Interface (Intel MEI, IMEI)Chipset
4Intel Rapid Storage Technology (Intel RST, IRST)Chipset
5Intel Smart Sound Technology (Intel SST, ISST)Audio
6Intel Graphic DriverGraphics
7nVIDIA Graphic DriverGraphicsAls uw computer een nVIDIA grafisch apparaat heeft.
8Overige Alle andere stuurprogramma's kunnen in willekeurige volgorde worden geïnstalleerd.

AMD CPU-platform
※ Opmerking: de naam van de bestuurder kan variëren afhankelijk van de verschillende modellen. Dus als u sommige stuurprogramma's niet in de volgende lijst vindt, kunt u deze negeren. (Als de naam van het stuurprogramma hetzelfde is, download dan gewoon de nieuwste versie op datum.)

OrderNaamCategorieNotitieVoorbeeld
1AMD Graphics and HDMI DriverGrafisch
2AMD Chipset DriverChipset
3AMD Configuratie PanelSoftware en ToepassingToegang tot Microsoft Store om te downloaden.
4nVIDIA Graphic DriverGrafischAls uw computer een nVIDIA grafisch apparaat heeft.
5nVIDIA Control PanelSoftware en ToepassingToegang tot Microsoft Store om te downloaden.
6Audio DriverAudio
7Bluetooth DriverBluetooth
8Wireless LAN DriverNetwerking
9Overige Alle andere stuurprogramma's kunnen in willekeurige volgorde worden geïnstalleerd.

Als uw probleem niet is opgelost met de bovenstaande oplossing en informatie, neem dan contact op met het ASUS-klantenservicecentrum voor meer informatie.