[Notebook] Hoe Fast Boot (Startup) uit te schakelen

Allereerst moet de computer de BIOS-configuratie openen. Houd de F2-knop ingedrukt terwijl de computer nog niet is ingeschakeld van het toetsenbord en druk vervolgens op de aan / uit-knop 
om de BIOS-configuratie te openen. Hier leest u meer over Hoe kan ik in de BIOS komen.

 

Schakel de Fast Boot-functie uit in BIOS - UEFI-modus. In de UEFI-modus kunt u het item selecteren en kiezen via de pijltjestoetsen en Enter van toetsenbord, touchpad of muis.

※ Opmerking: als uw BIOS Utility-scherm niet hetzelfde is als hieronder, raadpleeg dan Schakel de Fast Boot fuctie uit in de BIOS - Legacy mode.

  1. Druk op Sneltoets [F7], of gebruik de cursor om op [Geavanceerde modus] te klikken die op het scherm wordt weergegeven.
  2. Ga naar het scherm [Boot] , selecteer het item [Fast Boot] en selecteer vervolgens [Disabled] om de Fast Boot-functie uit te schakelen.
  3. Opslaan en installatie afsluiten. Druk op Sneltoets [F10] en selecteer [Ok] , de computer zal opnieuw opstarten en Fast Boot uitschakelen.

 

Schakel de Fast Boot-functie uit in de BIOS - Legacy-modus. In de Legacy-modus kunt u items alleen selecteren met de pijltoetsen en de Enter-toets.

  1. Ga naar het scherm [Boot] , selecteer het item [Fast Boot] en selecteer vervolgens [Disabled] om de Fast Boot-functie uit te schakelen.
  2. Opslaan en Setup afsluiten. Druk op Sneltoets [F10] en selecteer [Ja] , de computer zal opnieuw opstarten en Fast Boot uitschakelen.