[Telefoon] Hoe stel ik de systeemmodi in (batterijmodi)/energiebesparende batterij bijna leeg (waarschuwing batterij bijna leeg)/energiebesparende planning?

Systeemmodi instellen (batterijmodi):

In de systeemmodus kunt u niet alleen indien nodig verschillende modi configureren, maar ook parameters instellen die verband houden met mobiele netwerken, Wi-Fi, slaaptijd van het scherm, vernieuwingsfrequentie van het scherm en systeemkleurenschema's binnen elke modus.

Veeg vanaf de bovenkant van het scherm omlaag om Snelle instellingen te openen > tik op het pictogram Instellingen > Batterij > Systeemmodi.

Gebruik standaard de dynamische modus en u kunt de modus indien nodig aanpassen.

Hoe u de energiebesparing bij lage batterijspanning instelt (waarschuwing batterij bijna leeg):

U kunt de energiebesparing bij een laag batterijniveau op batterijniveau aanpassen aan uw wensen.

Veeg vanaf de bovenkant van het scherm omlaag om Snelle instellingen te openen > tik op het pictogram Instellingen > Batterij > Energiebesparing batterij bijna leeg

*Als u de energiebesparende modus automatisch hebt ingeschakeld, worden er geen meldingen weergegeven dat de batterij bijna leeg is en dat u naar de energiebesparende modus gaat.

Hoe u Energiebesparing plannen instelt:

U kunt uw apparaat zo instellen dat het op een bepaald tijdstip automatisch naar de energiebesparende modus gaat, afhankelijk van uw behoeften.

Veeg vanaf de bovenkant van het scherm omlaag om Snelle instellingen te openen > tik op het pictogram Instellingen > Batterij > Schakel Energiebesparing plannen in

Na het inschakelen kunt u op Geplande energiebesparing tikken en de tijdsperiode voor energiebesparing aanpassen.