[Telefoon] Batterijonderhoud instellen (Constant opladen (langzaam opladen)/Gepland opladen/Oplaadlimiet)

Steady opladen instellen (langzaam opladen):

 

Voor een betere bescherming van de batterijstatus kunt u ervoor kiezen de batterij langzamer op te laden om veroudering van de batterij te voorkomen.

 

Veeg vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden om Snelle instellingen te openen > Tik op het pictogram Instellingen > Batterij > Batterijonderhoud > Schakel stabiel opladen in

 

Na het inschakelen en aansluiten op de voeding kunt u op Steady Charge tikken om de bovengrens van het laadvermogen voor Steady opladen aan te passen.

 

*De limiet voor het oplaadvermogen kan variëren, afhankelijk van het wattage van de adapter.

 

Gepland opladen instellen:

 

Als u de accu langere tijd volledig opgeladen laat (bijvoorbeeld 's nachts opladen), kan de capaciteit van de accu afnemen. U kunt het opladen plannen om het laadvermogen tijdens specifieke perioden dynamisch aan te passen, waardoor de tijd wordt verkort waarin de batterij volledig opgeladen blijft zonder te worden gebruikt.

 

Veeg vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden om Snelle instellingen te openen > Tik op het pictogram Instellingen > Batterij > Batterijonderhoud > Gepland opladen inschakelen

 

Na het inschakelen kunt u op Gepland opladen tikken en een tijdsperiode instellen voor gepland opladen of de Automatische eindtijd inschakelen op basis van uw alarm. U kunt ook automatisch de Niet storen- of Vliegtuigmodus activeren in de Sleep Well-instellingen om interferentie van uw telefoon te voorkomen terwijl deze wordt opgeladen tijdens de geplande tijd.

 

Hoe de oplaadlimiet in te stellen:

 

Als u de accu langere tijd volledig opgeladen laat (bijvoorbeeld 's nachts opladen), kan de capaciteit van de accu afnemen. Om veroudering van de batterij te voorkomen, kunt u de oplaadlimiet instellen op 80% of 90%.

 

Veeg vanaf de bovenkant van het scherm omlaag om Snelle instellingen te openen > Tik op het pictogram Instellingen > Batterij > Batterijonderhoud > Stel de oplaadlimiet in (bereikt van 80% tot 100%)