MyASUS - Aankoopproces voor garantie-uitbreidingspakket

Toepasselijke producten: notebook, desktop, alles-in-één pc, gaming-handheld, moederbord, grafische kaart, LCD-monitor

Koop ASUS Premium met één klik

• ASUS Garantie-uitbreidingspakket: Voor laptopproducten moet dit binnen de garantieperiode worden aangeschaft. Voor andere ASUS-producten moet u deze binnen 180 dagen vanaf de aankoopdatum van uw ASUS-product aanschaffen.
  • Andere services van ASUS (Lokale bescherming tegen accidentele schade/ Batterijservicepakket/ Retentie van harde schijf/ On-site service) moeten binnen 180 dagen na uw ASUS-productfactuur worden aangeschaft en geactiveerd datum.
  • Alleen Notebook kan een verlengde garantie aanschaffen binnen de garantieperiode van de machine. Voor Notebook/Gaming Notebook bedraagt de maximale totale garantieperiode na verlenging drie jaar, terwijl voor Commercial Notebook de maximale totale garantieperiode na verlenging vijf jaar bedraagt.
  • Selecteer de MyASUS-locatie in de instellingen zodat deze overeenkomt met de regio waar u het ASUS-product hebt gekocht.
  • ASUS Premium Care kan slechts één keer worden aangeschaft. ASUS zal Premium Care niet tweemaal op hetzelfde ASUS-product bieden.
  • Wanneer u de aankoop via MyASUS heeft voltooid, wordt uw ASUS Premium Care automatisch geactiveerd. U hoeft het niet te activeren via de officiële ASUS-website.
  • Voor zover maximaal toegestaan door de wet, kan ASUS Premium Care na aankoop niet worden terugbetaald.

Garantie-uitbreidingspakket Aankoopproces

1. Typ en zoek [MyASUS] in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op [Openen ]. (De onderstaande afbeelding aan de linkerkant is in Windows 11 en de rechterkant is in Windows 10.)
    Als er geen resultaat wordt gevonden, wat betekent dat uw computer het mogelijk niet installeert, raadpleeg dan Hoe MyASUS te installeren.
  2. Selecteer [Gebruikerscentrum] en log vervolgens in op MyASUS met uw ASUS-account.
    Als u nog geen ASUS-account heeft, registreer deze dan nu!
  3. Selecteer een geregistreerd product waarvoor u de garantie wilt verlengen.

Als u uw product nog niet registreert, selecteert u [Onmiddellijke productregistratie] en voert u vervolgens Serienummer en klik op [Verzenden]

4. Nadat u een product heeft geselecteerd, ziet u een gedetailleerde productinformatiepagina. Klik op [Garantie upgraden], waarna u garantiepakketten ziet waaruit u kunt kiezen.

Als uw product niet in aanmerking komt voor de aankoop van een garantie-uitbreidingspakket, zal MyASUS de knop Garantie upgraden niet weergeven op de productpagina.
  5. Selecteer uw garantieopties
  6. Vul uw contact- en betalingsgegevens in om te kopen en klik vervolgens op [Invoer controleren]. Als elke invoer correct is, wordt een aankoopknop weergegeven.
  7. MyASUS komt automatisch op een betalingswebsite terecht en u kunt betalen met een PayPal-account of creditcard.
  8. Ga terug naar het Gebruikerscentrum en klik op het product waarvoor u de garantieverlenging hebt gekocht. Garantie-uitbreidingspakket is succesvol geactiveerd voor uw apparaat!
    Opmerking: na voltooiing van de garantieaankoop wordt de nieuwe einddatum van de garantie binnen 3 tot 5 dagen vernieuwd.

Download MyASUS nu en ervaar perfecte service. Klik hieronder!