[ASUS VivoWatch BP] Hoe kan ik het horloge ontkoppelen nadat het is gekoppeld met de mobiele telefoon?

Verwijder eerst de Bluetooth-koppeling van de oorspronkelijke telefoon.

De instelling wordt als volgt weergegeven:

1. Voer het Bluetooth-instellingenscherm op de telefoon van het originele paar in en zoek de ASUS VivoWatch BP in het koppelapparaat. Klik op het icoon.

2. Klik op "Vergeten" om de VivoWatch te ontkoppelen.

Opmerking: als de bovenstaande oplossing uw probleem niet kan oplossen, neem dan contact op met uw  ASUS Customer Center voor verdere hulp en informatie.