[Lyra][Setup] Hoe kan ik de Lyra verbinden met een Comcast XFinity XB3 kabelmodem?

Categorie

Inhoud

Om de Lyra te kunnen gebruiken met de Comcast xFinity XB3 kabelmodem, volg de onderstaande stappen:

1. Refereer aan de handleidingen op de xFinity website en schakel de Bridge Mode in : https://www.xfinity.com/support/internet/wireless-gateway-enable-disable-bridge-mode/

2. Schakel de primaire Lyra in en verbindt deze met de xFinity modem via een internetkabel.

3. Download en open de ASUS Lyra app, volg de instructies..

4. Bij Internet instellingen, kiest u voor handmatig instellen op het moment dat u de onderstaande melding ziet.

5. Selecteer DHCP.

6. Volg vervolgens de stappen om uw eigen Lyra wifi naam(SSID) en wachtwoord in te stellen.

7. Voeg andere Lyra apparaten toe via de app.