[Telefoon] 'AppLock' in- en uitschakelen?

Als u niet wilt dat anderen bepaalde apps vrijelijk op uw telefoon kunnen openen, kunt u Applock gebruiken om ze te vergrendelen. Wanneer de apps zijn vergrendeld, moeten ze het juiste wachtwoord of een andere ontgrendelingsmethode invoeren voordat ze de app kunnen openen. Volg de onderstaande stappen om de AppLock-functie in/uit te schakelen:

AppLock inschakelen:

1. Blijf een leeg gebied op uw startscherm aanraken en selecteer Voorkeuren > AppLock.

2. Je ziet verschillende opties voor de ontgrendelingsmethode. Kies degene die u wilt en stel deze in:

- Patroonontgrendeling
   - PIN-ontgrendeling
   - Vingerafdruk ontgrendelen
   - Gezichtsontgrendeling

3. Tik op de apps die je wilt vergrendelen. Geselecteerde apps hebben een geel slotje.

*Het wordt aanbevolen om Password Rescue in te stellen om te voorkomen dat u uw wachtwoord vergeet (ondersteunt Google-account of beveiligingsvragen voor verificatie). Als u ervoor kiest om het niet in te stellen en u het later wilt instellen, volgt u deze stappen:

Blijf een leeg gebied op uw startscherm aanraken en selecteer Voorkeuren > AppLock > Pictogram in de rechterbovenhoek > Wachtwoordherstel instellen > Kies ervoor om Google-account of Beveiligingsvraag te gebruiken.

AppLock uitschakelen:

1. Blijf een leeg gebied op uw startscherm aanraken en selecteer Voorkeuren > AppLock.

2. Tik op Aan om alle vergrendelde apps te ontgrendelen.

App-hervergrendelingstijd:

Wanneer u een app ontgrendelt, wordt deze dan automatisch opnieuw vergrendeld?

Er zijn verschillende opties die u kunt kiezen voor de hervergrendelingstijdstip. Volg de onderstaande stappen om deze functie in te schakelen:

1. Blijf een leeg gebied op uw startscherm aanraken en selecteer Voorkeuren > AppLock.

2. Nadat je een app hebt ontgrendeld, tik je op het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek > Tik op App-vergrendeltijd.

3. Je ziet verschillende opties. Kies degene die je wilt:

iq Altijd na gebruik (standaard): De app wordt onmiddellijk weer vergrendeld nadat u de vergrendelde app afsluit.

iq 3 minuten na ontgrendeling: de app wordt na 3 minuten ontgrendeling opnieuw vergrendeld.

iq Nadat het scherm is uitgeschakeld: de app wordt opnieuw vergrendeld als de telefoon zich in de slaapmodus bevindt.