[Telefoon] Hoe apps updaten?

Een Android-app updaten:

1. Open de Play Store-app.
2. Tik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
3. Tik op Apps beheren & apparaat > Beheer.
4. Tik op de app die je wilt updaten.
5. Als er een update beschikbaar is, verschijnt er een knop Update. Tik op Bijwerken.

Individuele apps zo instellen dat ze automatisch worden bijgewerkt:

1. Open de Play Store-app.
2. Tik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
3. Tik op Apps beheren & apparaat > Beheer.
4. Tik op de app die je automatisch wilt updaten.
5. Tik op het pictogram Meer in de rechterbovenhoek van het scherm.
6. Schakel Automatische updates inschakelen in.
    *Als u automatische updates wilt uitschakelen, schakelt u Automatische updates inschakelen uit.

Netwerkvoorkeuren instellen voor automatische app-updates:

1. Open de Play Store-app.
2. Tik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
3. Tik op Instellingen > Netwerkvoorkeuren > Apps automatisch updaten.
4. Kies een van de volgende opties:
    ● Update alle apps via Wi-Fi of mobiele data.
    ● Update met beperkte hoeveelheid mobiele data.
    ● Alleen updaten via Wi-Fi.
    ● Update apps niet automatisch.