Probleem Oplossen - Telefoon/tablet kan geen data versturen door middel van NFC.

Volg de onderstaande stappen om de problemen te verhelpen:

1. Zorg dat de gekoppelde apparaten beiden ontgrendeld zijn en dat  NFC en Android Beam ingeschakeld zijn Hoe kan ik gebruik maken van NFC?
 Instellingen>Meer>NFC>Inschakelen NFC.

2. Bekijk of het apparaat dat u gebruikt NFC ondersteund.

3. Bekijk of de NFC detectie afstand binnen het scanbereik zit.

4. Verwijder schermprotectors of covers van uw toestel en bekijk of de functie nu wel werkt.

5. Bekijk of de cover aan de achterzijde juist bevestigd is. Bij sommige modellen bevindt de antenne zich aan de achterzijde.

6. Benader de Veilige Mode :Houdt de "Powerknop" ingedrukt gedurende enkele seconden→ Druk op "Uitschakelen" → druk op "OK". Indien uw toestel normaal werkt in de Veilige Mode dan kan het probleem veroorzaakt worden door applicaties van derden. Herstart uw toestel en probeer dit opnieuw.

7.Update de firmware van uw toestel naar de laatste versie: Instellingen→ Over→ Systeem Update ,druk op Zoeken naar Updates.

8. Maak een backup van uw data en Voer een fabrieksherstel uit.
 Let op: Zodra de RESET is uitgevoerd dan zal alle data, de applicaties en andere instellingen verwijderd worden van het systeem. Maak dan ook een back-up van hetgeen dat u niet wenst te verliezen.