[Telefoon] Krakende stem en ruis in de luidspreker

1. AudioWizard-instellingen opnieuw instellen: Veeg twee keer omlaag vanaf de bovenkant van het scherm om toegang te krijgen tot het paneel met snelle instellingen. Tik op 'AudioWizard'. Stel het Scenario-effect in op 'Dynamic', reset de Equalizer en stel zowel Treble als Bass in op de meest linkse positie. Houd er rekening mee dat er geen optie is om de AudioWizard volledig uit te schakelen, en het geforceerd stoppen ervan wordt niet aanbevolen.

2. Systeemsoftware bijwerken: zorg ervoor dat uw systeemsoftware up-to-date is. Start uw apparaat opnieuw op na het updaten.

3. Opstarten in veilige modus: als uw telefoon normaal werkt in de veilige modus, kan het zijn dat deze door een derde partij is gemaakt. app die het probleem veroorzaakt. Start uw telefoon opnieuw op en controleer of het probleem zich blijft voordoen.

4. Back-up en fabrieksinstellingen herstellen: als de bovenstaande stappen het probleem niet oplossen, maak dan een back-up van uw gegevens en voer de fabrieksgegevensreset uit om uw telefoon naar de oorspronkelijke instellingen te herstellen.

Als deze stappen uw probleem niet oplossen, neem dan contact op met ASUS Productondersteuning voor technische ondersteuning.