'Windows heeft uw pc beschermd' verschijnt bij het installeren van bestanden die zijn gedownload van de officiële ASUS-website.

Toepasselijke producten: Notebook, Desktop, All-in-One PC, Gaming Handheld, Moederbord, Grafische kaart, LCD-monitor, MiniPC, Draadloze Router, Optische Opslag

Mocht u een bericht 'Windows heeft uw pc beschermd' tegenkomen tijdens het installeren van drivers of hulpprogramma's die zijn gedownload van de ASUS-ondersteuningssite, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Alle bestanden die naar de ASUS-ondersteuningssite zijn geüpload, hebben strenge veiligheidscontroles ondergaan om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn en de normale werking van uw apparaat niet negatief beïnvloeden. Volg de onderstaande stappen om door te gaan met de installatie van de gedownloade drivers of hulpprogramma's.

Hoe verder te gaan met de installatie wanneer 'Windows heeft uw pc beschermd' verschijnt

1. Klik op [Meer informatie].
  2. Klik op [Toch uitvoeren]om het installatieproces voort te zetten.