[Draadloze router] Wat is Smart home master?

ASUS Smart Home Master is een revolutionair hulpmiddel voor naadloze netwerksegmentatie, dat zowel de beveiliging als de flexibiliteit verbetert. Met de mogelijkheid om tot drie SSID's aan te maken, vereenvoudigt het complexe subnetconfiguraties, waardoor het moeiteloos is om uw netwerk aan te passen voor kinderapparaten, VPN-verbindingen of IoT-bescherming.

Ervaar vlekkeloze connectiviteit en topprestaties voor al uw smart home-apparaten met ASUS Smart Home Master. Verhoog de intelligentie en het gemak van uw huis met deze superieure, gebruiksvriendelijke netwerkoplossing die is afgestemd op al uw behoeften. Kies ASUS Smart Home Master om uw huis om te toveren in een slimme, veilige haven.

Opmerkingen:

1. Smart Home Master wordt ondersteund op WiFi 7 ZenWiFi-serie en enkele andere WiFi 7-modellen.

2. Deze functie vereist een upgrade van uw ASUS-router naar firmwareversie 3.0.0.6.102_34946 of hoger.

Belangrijkste kenmerken van Smart Home Master:

• Kid’s Network: Stel specifieke internettijden en toegestane websites in voor kinderen, waardoor het gemakkelijker wordt om online gedrag te beheren in huishoudens met meerdere verbonden apparaten die willekeurige MAC-adressen gebruiken. Netwerkinhoudfiltering wordt uitgevoerd via DNS.

• IoT Network: Stel een Wi-Fi-netwerk in dat speciaal is bedoeld voor IoT-apparaten om de compatibiliteit te vergroten en de stabiliteit van de netwerkverbinding voor deze apparaten te verbeteren.

• VPN Network: Maak verbinding met VPN-diensten van derden of ASUS-site-to-site VPN, die uw IP-adres verbergen en uw internetactiviteiten versleutelen om u te beschermen tegen tracking.

• Multi-Link Operation (MLO) : Establish slimme verbindingen over alle frequentiebanden, inclusief 2.4GHz, 5GHz, en 6GHz (indien ondersteund in uw regio). Dit stelt apparaten in staat om gelijktijdig gegevens te verzenden en ontvangen over verschillende banden, wat zorgt voor snellere netwerksnelheden.

ASUS Smart Home Master verbetert niet alleen de netwerkbeveiliging, maar verhoogt ook de flexibiliteit en het gemak. Kies voor ASUS voor een ongeëvenaarde netwerkbeheerervaring.