[Externe SSD] Criteria voor door de klant veroorzaakte schade (CID).

ASUS garandeert geen ononderbroken of foutloze werking van dit product. De garantie dekt alleen technische hardwareproblemen tijdens de garantieperiode en onder normale gebruiksomstandigheden. Als schade wordt veroorzaakt door de volgende factoren, wordt er geen garantieservice verleend:
Voor meer garantie-informatie raadpleegt u het garantiebeleid op de ASUS-productondersteuningspagina.

Als schade wordt veroorzaakt door de volgende scenario's (inclusief maar niet beperkt tot), komt uw apparaat niet in aanmerking voor ASUS-garantieservice.
Opmerking: De onderstaande lijst is niet uitputtend en de voorbeeldafbeeldingen zijn alleen ter illustratie en dienen alleen ter referentie. Neem voor meer informatie contact op met een door ASUS erkend servicecentrum.

Buitenoppervlak (behuizing) - schade

Krassen op het buitenoppervlak.

Scheuren, breuken of deuken op het buitenoppervlak.

Oppervlak - Onderdelen ontbreken

Apparaat is gedemonteerd en er ontbreken onderdelen, zoals ontbrekende schroeven.

I/O-poortschade

Apparaat ontvangen met visueel bewijs van schade aan de I/O-kaart door het geforceerd inbrengen of verwijderen van een extern plug-in-apparaat, zoals beschadiging van de M.2-connector of USB-pin, pin-barst of kapot.

Apparaat met watermerken of watervlekken.

Apparaat beschadigd en vertoont zichtbare watermerken veroorzaakt door vloeistof die het apparaat binnendringt.

Schade veroorzaakt door vreemd voorwerp

Schade veroorzaakt door vreemde voorwerpen in het apparaat.

Componenten beschadigd, losgemaakt of ontbreken

De componenten/connectoren op de printplaat (PCB) van het apparaat zijn beschadigd, los of ontbreken.

SSD beschadigd

Impactschade, vervorming of vernietiging van de printplaat van de SSD, inclusief de gouden vingers of pinnen.