[NUC] AptioV Integrator Tools voor NUC-producten.

AptioV Integrator Tools zijn ontworpen om integrators (die meestal werken in productie- of bedrijfsomgevingen) te helpen bij het aanpassen van BIOS/SMBIOS, het injecteren van OEM Windows* product key (OEM Activation 3.0, OA3), het wijzigen van het logo, enz. voor NUC AptioV-gebaseerde producten.

Niet zeker welke tool te gebruiken? Raadpleeg de onderstaande beschrijvingen:

iFlashV - De iFlashV-toepassing werkt in de opdrachtregelmodus voor OEM key-activering/bewerking, BIOS-update, enz.

iDMIEdit - iDMIEdit staat voor Desktop Management Interface Edit. Hiermee kunt u tekenreeksen wijzigen die zijn gekoppeld aan SMBIOS-tabellen. Deze tool werkt met Aptio-firmware met SMBIOS-ondersteuning.

iCHLogo - Met de iCHLogo-toepassing kunt u het logo in het Aptio Firmware-bestand of Capsule-bestand vervangen door een nieuw logo.

iSetupCfg - iSetupCfg is een opdrachtregeltool waarmee u op een eenvoudige manier NVRAM-variabelen kunt bijwerken vanuit de EFI-, Linux* of Windows*-gebaseerde omgeving.

Wanneer u iSetupCfg op het doelsysteem gebruikt, wordt er een scriptbestand gemaakt dat alle setup-vragen oplijst, die kunnen worden gewijzigd en gebruikt als invoer om de huidige NVRAM-setup-variabelen te wijzigen.

Enkele functies van de tool:

• Variabelen kunnen rechtstreeks uit de BIOS worden gehaald
  • Instellingen kunnen worden gewijzigd met behulp van een teksteditor of een setup-programma
  • U kunt het doelsysteem of een ander systeem gebruiken om de wijzigingen door te voeren.

Hoe u deze hulpprogramma's kunt gebruiken: Zie de Gebruikershandleidingen in elke map.

OpmerkingAptioV Integrator Tools worden alleen ondersteund door AptioV-gebaseerde producten. Als uw NUC niet op de productlijst hieronder staat, gebruik dan in plaats daarvan de Integrator Toolkit of VCUST.