[NUC] Problemen met het besturingssysteem oplossen op NUC

Kies het onderwerp dat het meest overeenkomt met uw probleem.

Problemen met installatie van besturingssysteem

Wat ziet u?Hoe op te lossen.
Problemen bij het instellen van het Windows-besturingssysteem op uw NUC.Zie instructies voor Windows* Setup en Installeer de nieuwste BIOS-versie.

Problemen tijdens het:

• Opnieuw installeren van Windows® 10
  • Upgraden naar Windows® 10 Pro
  • Back-uppen en herstellen van bestanden
  • Verkrijgen van uw Windows® 10-productcode
Zie Tips voor Windows® 10 voor NUC
Fout tijdens installatie: Een mediastuurprogramma dat uw computer nodig heeft ontbreekt. Dit kan een dvd-, usb- of harde schijf-stuurprogramma zijn. Als u een cd, dvd of usb-flashstation met het stuurprogramma hebt, steek deze dan nu in.Zie support.microsoft.com voor hulp bij deze fout.
Andere problemen met installatie van besturingssysteem.Controleer Ondersteunde besturingssystemen voor NUC-producten
Windows blijft vastzitten in een opstartreparatie-lus.

Controleer ondersteuning voor Windows:

Soms kunnen er problemen optreden bij het opstarten van Windows 10. In dat geval kunt u gebruikmaken van Startup Repair om het probleem op te lossen. Lees hier hoe u dit kunt doen.

Als u problemen ondervindt met een op Linux gebaseerd besturingssysteem op uw NUC, controleert u hier of uw NUC Linux ondersteunt.

Problemen met Apparaatbeheer

Wat ziet u?Hoe lost u het op?
Fout op een onbekend apparaat in de categorie Overige apparaten in Apparaatbeheer van Windows 7*. Er wordt aangegeven dat het apparaat ACPI\MSFT0101 is.Bekijk hier hoe u een fout op een onbekend apparaat in Windows 7* Apparaatbeheer kunt oplossen.