[Telefoon] Hoe gebruik ik Video Genie?

Video Genie kan uw entertainmentervaring verbeteren terwijl u video's bekijkt of naar muziek luistert. Het kan video's of muziek blijven afspelen terwijl u andere applicaties gebruikt, waardoor een ononderbroken audiovisuele ervaring wordt gegarandeerd. Volg deze stappen om Video Genie te activeren.

Veeg vanaf de bovenkant van het scherm omlaag om toegang te krijgen tot Snelle instellingen> Instellingen > Geavanceerd > Randgereedschap > Zet de schakelaar Video Genie op 'Aan'.

Om Video Genie in een specifieke videotoepassing te gebruiken, volgt u deze stappen: Ga eerst naar de Video Genie-pagina en tik op Videolijst beheren. Selecteer vervolgens de app die u aan de lijst wilt toevoegen (zoals ASUS Sound Recorder). Hiermee kunt u Video Genie binnen de app openen. De app wordt nu toegevoegd aan de toegestane lijst.

Om toegang te krijgen tot het Video Genie-paneel opent u de toegestane app (zoals ASUS Sound Recorder) en schuift u het Edge-toolpaneel open.