[Desktopchassis] Hoe installeer ik een harde schijf in de HDD-beugel van de GT502-behuizing?

1. Gereedschap voorbereiden.

Phillips-schroevendraaier (PH2)

2. Verwijder het linkerpaneel van de behuizing

Opmerking: Leg de koffer op een vlakke tafel om te voorkomen dat het zijpaneel valt tijdens de demontage en montage. Wees voorzichtig bij het demonteren en monteren van het glazen zijpaneel om te voorkomen botsing/val/zware druk.

Gereedschapsloze zijpanelen: om het linkerpaneel van het chassis te verwijderen, drukt u gewoon op de knop aan de achterkant van het chassis en het linkerpaneel komt automatisch omhoog en wordt verwijderd.

3. Nadat u het linkerzijpaneel hebt verwijderd, ziet u deHDD-beugel aan de onderkant van de behuizing in het rode kader eronder.

4. Draai de 2 schroeven linksom om de HDD-beugel te verwijderen.

5. Installeer een 3,5-inch of 2,5 " harde schijf met behulp van de B-schroeven.

B-schroefpictogram

Het volgende voorbeeld installeert een 3.5" harde schijf in de HDD-beugel.

(1) Plaats de 3.5" harde schijf in de HDD-beugel.

(2) Gebruik vier B-schroeven om de 3,5" harde schijf aan de HDD-beugel (twee schroeven aan elke kant).

(3) Plaats de HDD-beugel terug in de behuizing en bevestig de HDD-beugel door de 2 schroeven rechtsom vast te draaien, en de installatie is voltooid.

Het volgende laat zien hoe u een 2.5" harde schijf in de HDD-beugel.

(1) Plaats de 2.5" harde schijf in de HDD-beugel.

(2) Gebruik vier B-schroeven om de 2,5" harde schijf aan de HDD-beugel.

(3) Plaats de HDD-beugel terug in de behuizing en bevestig de HDD-beugel door de 2 schroeven met de klok mee vast te draaien, en de installatie is voltooid.

Veelgestelde vragen

1. Na installatie van een 3.5" harde schijf, waarom kan de HDD-beugel niet terug in de behuizing worden geplaatst?

Zorg ervoor dat de schroeven volledig zijn vergrendeld en vastzitten en dat de schroeven niet hoger mogen zijn dan het omhulsel van de HDD-beugel (zoals hieronder weergegeven).

2.Kan de harde schijf worden vergrendeld op de HDD-beugel aan de onderkant van de behuizing met de A-schroef bevestigd om de harde schijf te installeren?

Gebruik de meegeleverde B-schroeven om de harde schijf te bevestigen.

• Een schroefpictogram

• B-schroefpictogram

GT502 ASUS officiële website productintroductie https://www .asus.com/motherboards-components/gaming-cases/tuf-gaming/tuf-gaming-gt502/