[Draadloze router] Waarom u meerdere VPN-verbindingen moet proberen (VPN Fusion) - Later dan 388.xxxxx

Wat is meerdere VPN-verbindingen (VPN Fusion)?

Met VPN Fusion kunt u tegelijkertijd verbinding maken met meerdere VPN-servers en uw clientapparaten indien nodig toewijzen met behulp van verschillende VPN-tunnels. Het biedt ook VPN-connectiviteit met het thuisnetwerk zonder VPN-software te installeren. Mobiele telefoons, notebooks, zelfs smart-tv's en gameconsoles kunnen deze functie eenvoudig gebruiken om een multi-VPN-verbinding tot stand te brengen, zonder de oorspronkelijke internetverbinding te onderbreken.

Voordat u de VPN-clientfunctie van de ASUS-router instelt, dient u bij uw VPN-serverserviceprovider te bevestigen wat het VPN-verbindingstype is.
VPN-serverserviceproviders kunnen een verscheidenheid aan VPN-protocollen ondersteunen, zoals OpenVPN, IPsec, PPTP en WIireGuard VPN. Bevestig het VPN-verbindingstype bij uw VPN-serverserviceprovider voordat u de overeenkomstige VPN-client op de ASUS-router instelt.

Waarom moet je het proberen?

Gemeenschappelijke VPN zorgt ervoor dat slechts één apparaat verbinding maakt met één gerelateerde VPN-server met VPN-software, het oorspronkelijke internet wordt onderbroken. Het bevat ook typen zoals OpenVPN, PPTP…etc. Het instellen van elk van uw apparaten en VPN-services zou erg lastig zijn. Voor apparaten zoals settopboxen, smart-tv's, gameconsoles die geen VPN-software kunnen installeren, is VPN niet eens een keuze. Dus, als je het leuk vindt om dingen tegelijkertijd te laten gebeuren zoals het volgende scherm, probeer dan VPN Fusion!

V Smart Phone blijft verbonden met internet voor surfen op het web.

V PS4, Desktop connect to VPN tunnel 2 for Gaming.

V De laptop maakt verbinding met de VPN-tunnel om toegang te krijgen tot een privénetwerk in het bedrijf.

Voor gamers gaan meerdere VPN-verbindingen DDoS-aanvallen tegen om te voorkomen dat uw apparaat of stream de verbinding met gameservers verbreekt. Het bouwen van een VPN-verbinding kan de ping naar gameservers eenvoudig verbeteren door het IP-adres te wijzigen in de regio van de gameserver.

Opmerking:  WireGuard® wordt alleen ondersteund op de firmwareversie die later is dan 3.0.0.4.388.xxxxx. Ondersteunde modellen verwijzen wij u naar https://asus.click/vpnfusionmodel

Waar vind je VPN Fusion?

ASUS Router WebGUI

1. Verbind uw computer met de router via een bekabelde of WiFi-verbinding en voer uw router LAN IP of router-URL https://www.asusrouter.com in de WEB GUI in.

Opmerking: raadpleeg Hoe u naar de routerinstellingenpagina gaat (Web GUI)< /voor meer informatie.

2. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw router in om in te loggen.

Opmerking: als u de gebruikersnaam en/of het wachtwoord bent vergeten, herstel dan de router naar de standaardfabrieksstatus en instellingen.
          Raadpleeg Hoe u de router kunt resetten naar de fabrieksinstellingen voor hoe u de router naar de standaardstatus kunt herstellen.

3. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in op de inlogpagina en klik vervolgens op [Aanmelden].

Opmerking: raadpleeg Draadloze router] De GUI van de router openen  voor meer informatie.

4. Ga naar [VPN] > [VPN Fusion

ASUS Router-app

1. Start de ASUS Router-app en log in.

2. Ga naar Instellingen > VPN-fusie.

Hoe krijg ik het (hulpprogramma/firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het  ASUS Download Center .

Als je meer informatie nodig hebt over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg dan dit link