[Projectors] Hoe kan ik de draadloze firmware op ASUS-projectoren bijwerken?

Om u meer gedetailleerde instructies te geven, kunt u ook op de onderstaande ASUS Youtube-videolink klikken voor meer informatie over het bijwerken van de draadloze firmware op ASUS-projectors.

https://www.youtube.com/watch?v=s3B4lEx-3Gg

Door de firmware bij te werken, zal uw projector stabiel compatibel zijn met de mediabron waarop deze is aangesloten en verbetert ook uw gebruikerservaring bij interactie met de apparaten.

Ondersteuningsmodel: ASUS ZenBeam E1 &  ProArt A1

Index

1.Bevestig het verbonden apparaat

2.Controleer of de firmware de nieuwste versie is

3.De firmware bij te werken

4.Q&A

1.Bevestig het verbonden apparaat

Moet voorbereiden (laptop of pc of mobiele telefoon) en projector, en zoek een plek met een stabiele internetverbinding.

*Opmerking:  Zorg ervoor dat de meegeleverde Wi-Fi-ontvanger correct in de projector is geplaatst (raadpleeg de handleiding)

2. Controleer of de firmware de nieuwste versie is

1). Het versienummer wordt weergegeven in de rechterbenedenhoek van de draadloze verbindingspagina van de projector.

3.De firmware bijwerken

1). Verbind uw apparaat (laptop of pc of mobiele telefoon) en de projector met een draadloze netwerkomgeving.

2). Wanneer de machine is aangesloten op de router (het pictogram in de rechterbovenhoek verschijnt zoals hieronder weergegeven). Werk de firmware bij.

Voorbeeld:

3). Open de browser en toets het IP-adres in https://192.168.203.1  (Controleer het weergegeven IP-adres op uw instellingenpagina)

4). In de kolom Upgrade wordt de huidige firmwareversie van de machine weergegeven (zoals hieronder weergegeven)

5). Als het niet de nieuwste versie is, zal het systeem automatisch om een ​​update vragen en verschijnt er een updatemelding zoals hieronder weergegeven. Klik  ok en wacht (ongeveer 2 minuten) tot het updateproces is voltooid.

Lokale versie: de huidige firmwareversie van de machine.
Serverversie : De nieuwste firmwareversie.

*Tijdens het firmware-updateproces gelieve schakel de stroom niet uit vermijden boot fout.

3) Ga ten slotte terug naar het hoofdmenu.

De rode vlek op het projectorpictogram verdwijnt en de firmware-update is voltooid.

4). Het wordt aanbevolen om de . opnieuw te startenprojector.

4.Q&A

Q1. Zijn er voorzorgsmaatregelen tijdens het firmware-updateproces?

A1: Tijdens het firmware-updateproces, schakel de stroom niet uit om een opstartfout te voorkomen.
      Als u tijdens het updaten van de firmwareversie een netwerkonderbreking tegenkomt, hoeft u zich geen zorgen te maken, ga terug naar stap 3 en voer de update uit .

Q2. [Projector] ProArt A1/ZenBeam E2 video draadloze verbindingsmethode introductie.

A2: Raadpleeg dit Artikel