Mijn ASUS-account wijzigen (e-mail)

1. Eerst, toegang tot officiële ASUS-website. Klik op het pictogram in de rechterbovenhoek van de pagina en selecteer vervolgens [Login].
  2. Log in met uw ASUS-account.
  3. Nadat u zich heeft aangemeld bij uw account, klikt u op het pictogram in de rechterbovenhoek van de pagina en selecteer vervolgens [Mijn account]
  4. Nadat je Mijn account hebt ingevoerd, selecteer je [Aanmeldingsbeheer]onder het menu Accountinstellingen.
  5. Klik op [Bewerken]in het veld E-mailadres.
  6. Voer voor uw veiligheid het wachtwoord van uw ASUS-account in en klik vervolgens op [CONFIRM]
  7. Voer het nieuwe e-mailadres in dat u wilt gebruiken en klik vervolgens op [VERZENDEN].
  8. Nadat je het volgende bericht hebt ontvangen, betekent dit dat je het nieuwe e-mailadres hebt toegevoegd als je login. Om de wijziging te voltooien, bevestig de verificatie-e-mail in deze mailbox.
    Opmerking: de verificatie-e-mail is 24 uur geldig. Meld je opnieuw aan als het langer dan 24 uur duurt.
  9. Ga naar de mailbox van de nieuwe e-mail die je gebruikt. U ontvangt een ASUS-accountverificatie-e-mail en volgt u de onderstaande instructie om de accountwijziging (e-mail) te voltooien.
  10. Je wordt doorverwezen naar de onderstaande pagina. Voer het originele ASUS-account (e-mail) in en klik vervolgens op [Bevestigen]om de wijziging te voltooien.
  11. U kunt nu inloggen op uw ASUS-account met het nieuwe e-mailadres.