[Desktop/AIO] Het gelijktijdig gebruik van USB 3 en 2,4 GHz draadloos USB-apparaat kan radiofrequentie-interferentie veroorzaken

In sommige omstandigheden, wanneer u tegelijkertijd USB 3-apparaten (harde schijven of flashdrives) en 2,4 GHz draadloze USB-apparaten (bijvoorbeeld draadloze muis, toetsenbord of hoofdtelefoon) gebruikt,

USB 3 radiofrequentie-interferentie kan invloed hebben op 2,4 GHz draadloze USB-apparaten, en een daling van de doorvoer van de draadloze transmissie veroorzaken.

De gebruiker kan een vertraagde reactie op muis- of toetsenbordinvoer voelen, ontbrekende toetsenbordtekens of muisopdrachten, verminderde werkafstand tussen het 2,4 GHz draadloze USB-apparaat en de ontvanger.

Raadpleeg de volgende manieren om deze radiofrequentie-interferentie te verminderen.

• Als uw pc meer dan twee USB-poorten heeft, sluit dan het 2,4 GHz draadloze USB-apparaat aan op de USB 2.0-poort en probeer de USB 2.0-poort naast de USB 3-poort te vermijden.
  • sterk>

De bovenstaande foto's zijn referentie. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw model voor de poortpositie.