[ASUS Vivowatch]FAQ voor ASUS VivoWatch 5

 

1. Hoe de SN-code lezen?
 
  A. Als het horloge is verbonden met de APP, kun je de SN-code zien door op het apparaat in de APP te tikken
 
  B. SN-code is te zien op de kleurbox
 
  
 
2. Wat is de betekenis van de temperatuur die door het horloge wordt gemeten?
 
 De temperatuur gemeten door ASUS VivoWatch is de oppervlaktetemperatuur gemeten door de sensor, die varieert van object tot object.
De factoren die het verschil in oppervlaktetemperatuur veroorzaken, zijn onder meer: ​​de omgeving, het object zelf, enz., en de trend van veranderingen in de oppervlaktetemperatuur kan worden waargenomen via ASUS VivoWatch.
Tijdens het opladen wordt hij warm. Het wordt aanbevolen om de temperatuurmeetfunctie 5 minuten na het opladen uit te voeren.
De ASUS VivoWatch 5 heeft geen functie voor het meten van de lichaamstemperatuur.
 
 
 
3. Als het horloge in gebruik is, zal er dan een temperatuurverschil zijn tussen het aan en uit van de LED-lamp en indirect brandwonden veroorzaken?
 
  Er is geen temperatuurverschil tussen het aanzetten van het licht van de horloge-LED en het uitdoen van het licht, dus de temperatuur van het horloge is gelijk aan de omgevingstemperatuur. Bovendien heeft dit product de test van IEC 62471 doorstaan, inclusief de veiligheidstest van de impact van de maximale stroom op het menselijk lichaam wanneer de LED volledig is geopend met 5v (simulatie van een kortsluiting).
 
  
 
4. Instructies voor leren riem:
 
  Hoe de leren band schoon te maken: Veeg de leren band schoon met een schone, gladde doek. Het kan worden afgeveegd met een matige hoeveelheid water, maar het wordt niet aanbevolen om in water te weken; plaats het na het drogen terug op de horlogekast en gebruik het verder.
 
 Onderhoudsmethode lederen horlogeband: De lederen horlogeband wordt na verwerking gemaakt van onbewerkte huid. Net als de menselijke huid heeft hij goed onderhoud nodig om zijn glans te behouden en de kans op schimmel te verkleinen. Het wordt aanbevolen om een ​​borstel met een gemiddelde hardheid te kiezen om het stof te verwijderen, deze vervolgens in één richting af te vegen met een leerspecifiek reinigingsmiddel en vervolgens een leerspecifiek beschermend middel op het leeroppervlak aan te brengen.
 
 
 
5. Hoe voorkom je huidirritatie door het dragen van een horloge?
 
Draag uw VivoWatch met een comfortabele en just fit, zodat de sensor uw huid kan raken en u tegelijkertijd de ruimte voor uw huid kunt voelen om te ademen.
 
 Door de huid schoon en droog te houden tijdens het dragen van de VivoWatch, wordt de kans op huidirritatie verminderd. Daarom is het mogelijk om te voorkomen dat vocht en transpiratie zich tussen de hand en het horloge hechten. Daarom is schoonmaken na het sporten bedoeld om dit probleem te verminderen. Het nodige.
 
 Het maakt niet uit wat voor soort stof bij sommige mensen allergische contactdermatitis kan veroorzaken. Indien sensibilisatie optreedt, raadpleeg zo nodig een arts.
 
 
 
6. Als het horloge oplaadproblemen ondervindt, controleer dan of het is bijgewerkt naar de nieuwste versie van de ASUS HealthConnect APP.
 
 
 
7. De PPG aan de onderkant van het horloge heeft een groen licht als achtergrond. Het wordt ingeschakeld bij het meten van de hartslag en PTT-index, ongeacht of de knop wordt ingedrukt of op het horlogescherm wordt geklikt.
 
 
 
8. Om uw ASUS VivoWatch op te laden, sluit u de meegeleverde oplaadkabel van de ASUS VivoWatch-box aan op een USB-poort op uw pc of op een stopcontact met behulp van een USB-wandlader. Het wordt aanbevolen om het gebruik van buitensporig goedkope of niet-gecertificeerde opladers te vermijden, omdat deze mogelijk geen stabiele en veilige stroominvoer bieden. Het gebruik van opladers die niet door UL zijn goedgekeurd en die geen LPS-markering hebben, waardoor productschade ontstaat, valt niet onder de garantie. Houd er rekening mee dat de oplaadkabel die in de ASUS VivoWatch-doos wordt meegeleverd uitsluitend bedoeld is voor oplaaddoeleinden.