[ROG Strix Arion S500] Ondersteunt de ROG Strix Arion S500 XBOX X|S en ingesteld als het externe opslagapparaat van X|S?

ROG Strix Arion S500 ondersteunt XBOX X|S en wordt gebruikt als het opslagapparaat van X|S. Geef uw XBOX X|S meer ruimte voor opslag/back-ups van games en applicaties.

Opmerking: vanwege de hardwarespecificatie van XBOX moet u de Type-C naar Type-A-connector voorbereiden om de ROG Strix Arion S500 op de XBOX X aan te sluiten| S.

Hoe de ROG Strix Arion S500 instellen als XBOX X|S-opslagapparaat?

Stap 1. Sluit de ROG Strix Arion S500 aan op de XBOX X|S USB-poort.

XBOX X|S-serie heeft 3 USB Type-A-poorten. (Een op het voorpaneel en de andere op het achterpaneel)

De USB-poorten op het voorpaneel of op het achterpaneel zijn bruikbaar met de S500.

Opmerking: Omdat de XBOX X|S-serie USB Type-A-poort ondersteunt en de USB-connectorkabel van de ROG Strix Arion S500 USB Type-C is naar Type-C.

De klant moet dus de connector van Type-C naar Type-A gebruiken om de S500 met succes te laten aansluiten op XBOX X|S.

USB-kabel waarmee de ROG Strix Arion S500 is bevestigd.

Stap 2. Formatteer de ROG Strix Arion S500 op de XBOX. (Opslagapparaat formatteren)

Raadpleeg de officiële website van XBOX voor meer informatie.

Opmerking: nadat de USB-harde schijf is geformatteerd, worden alle gegevens op de USB HDD verwijderd en kunnen deze niet meer worden hersteld. Stel voor om een ​​back-up van uw belangrijke gegevens te maken voordat u ze gaat verwijderen.

Stap 3. Nadat het formatteren is voltooid. Onder aan het scherm wordt [Externe opslag gereed] weergegeven. En het is klaar!

Veelgestelde vragen

1. Hoe kan ik mijn ROG Strix Arion S500 beheren vanaf XBOX X|S?

Ga naar de [Instellingen] > [Systeem] > [Opslagapparaten]

Klik vervolgens op ROG Strix Arion S500 op de instellingenpagina [Opslagapparaten beheren] om het apparaat te beheren.

Kijk voor meer details op de officiële website van XBOX.

2. Wat te doen als de XBOX de ROG Strix Arion S500 niet detecteert?

We raden u aan om te controleren

(1) ROG Strix Arion kan worden gedetecteerd in andere apparaten. Zo ja, volg dan de volgende stap

(2) XBOX heeft de nieuwste versie.

(3) De ROG Strix Arion is correct aangesloten op de XBOX met Type-C naar Type-A connector.

(4) De connector werkt prima met andere apparaten. Kijk voor meer informatie op de officiële website van XBOX.

3. Ondersteunt de ROG Strix Arion S500 om het externe opslagapparaat van PS5 te zijn?

• Ja, dat doet het.

Hoe krijg ik het (hulpprogramma/firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het  ASUS Downloadcentrum.

Als je meer informatie nodig hebt over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg dan deze link.