[ASUS VivoWatch] Hoe kan ik de ASUS HealthConnect APP synchroniseren met Strava?

1. Voer de ''Instellingen'' functie van de ASUS HealthConnect APP

2. Voer de ''Strava'' in Instellingen

3. Na het aanvinken van het selectievakje ''Ik heb de gebruiksvoorwaarden gelezen en ga ermee akkoord'' , druk op ''Verbinden met Strava'' icoon.

4. Log in op Strava via Facebook / Apple / Google ID en de trainingsgegevens (afstand, tijd, snelheid) worden gesynchroniseerd van onze APP (HealthConnect) naar Strava