[Draadloos] Mac-apparaat Wi-Fi-signaal wordt vaak verbroken na roaming tussen AiMesh-router en knooppunten

Wanneer u een mac-apparaat gebruikt om verbinding te maken met internet, merkt u dat uw apparaat vaak wordt losgekoppeld na roaming (schakelverbinding) tussen de AiMesh-router en knooppunten. Raadpleeg de onderstaande oplossingen:

1. Aangezien macOS is geoptimaliseerd om automatisch verbinding te maken met Wi-Fi-netwerken, moet u uw mac-apparaat bijwerken naar de nieuwste macOS.

Raadpleeg de ondersteuningssite van Apple https://support.apple.com/en-us/HT210642#macos10157

​Of u kunt ervoor kiezen om de volgende twee opstellingen uit te voeren met de nodige bedieningsaanpassingen.

2. Voeg uw Mac-apparaat toe aan de Roaming Block-lijst, raadpleeg deze FAQ.

3. Schakel Smart Connect uit, raadpleeg deze FAQ.

Hoe kan ik (Utility / Firmware) krijgen?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het ASUS Download Center. (LINK)

Raadpleeg deze link als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Download Center.