[Microsoft Office] Probleemoplossing - Het oplossen van Office-programma's kan niet worden gestart

Toepasselijke producten: notebook, desktop, alles-in-één pc, gaming-handheld

Als uw apparaat is geüpgraded naar Windows 10 versie 20H2 of hoger en u de onderstaande foutmelding tegenkomt terwijl u Microsoft 365 of een eenmalige aankoop van Office Home/Business-edities (zoals Office 2021, 2019) gebruikt, raadpleegt u de probleemoplossing stappen in dit artikel.

Opmerking: als u niet zeker weet welke versie van het besturingssysteem uw apparaat heeft, raadpleeg dan dit artikel: De versie van het besturingssysteem controleren.

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is binnen hun product. Voor meer details raadpleegt u Officiële verklaring van Microsoft.

1. Typ en zoek [Configuratiescherm] in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op [Openen]. (De linker zoekillustratie hieronder is in Windows 11 en de rechterkant is Windows 10.)

2. Klik op [Een programma verwijderen]in de categorie Programma's.
  3. Selecteer [Microsoft 365] en klik vervolgens op [Wijzigen]
    Let op: Als u een eenmalige aankoopversie van Office Home/Business gebruikt (zoals Office 2021 of 2019), selecteer dan die specifieke Office-toepassing.
  4. Selecteer [Snelle reparatie] en selecteer vervolgens [Reparatie]
  5. Selecteer [Repareren]om te beginnen met het repareren van uw Office-programma's.
  6. Wanneer het reparatieproces is voltooid, klikt u op [Sluiten]en gebruikt u Office-programma's opnieuw om te controleren of het normaal werkt .
    Opmerking: mogelijk moet u uw computer opnieuw opstarten nadat het herstelproces is voltooid.
  7. Als het probleem zich blijft voordoen nadat u de optie Snelle reparatie hebt gebruikt, kunt u proberen de optie Online reparatie te gebruiken.
    Opmerking: uw computer moet verbinding maken met internet voordat u de online reparatieoptie kunt gebruiken.

Als uw probleem niet wordt opgelost met bovenstaande oplossing en informatie, neem dan contact op met de klantenservice van ASUS voor meer informatie.