[Draadloze router] Hoe kan ik de taal van de ASUS-routerinstellingen wijzigen?

Introductie

Wijzig de taal in de ASUS Router-app

Wijzig de taal in de WEB GUI

Veelgestelde vragen

Wijzig de taal in de ASUS Router-app

1. Ga naar > [Over] > [Taal] en klik op de taal die u wilt wijzigen.

2. Na de klik op het scherm zwart, wordt op dit moment de taal gewijzigd, na voltooiing keert u terug naar de startpagina van de app.

Wijzig de taal in WEB GUI

Als u op Engels (rood vakje) aan de rechterkant van Netwerkkaart klikt, wordt een lijst met ondersteunde talen weergegeven. Wanneer u op de taal klikt die u wilt wijzigen, verandert de instellingenpagina.

[Draadloze router] Hoe ga ik naar de instellingenpagina van mijn ASUS-router met behulp van de web-GUI ?

Veelgestelde vragen

1. Hoe u de ASUS Router-app installeert en opent

(1). Ga eerst naar de iOS App Store of Google Play en zoek naar de ASUS Router-app, of gebruik uw telefoon om de QR-code te scannen om de app te downloaden.

(2). Verbinding maken met de standaardnetwerknaam van de router (SSID)

(3). Open de app en log in op uw router (als u voor de eerste keer inlogt op de router, is het standaardaccount en wachtwoord admin).

2. Wat kan ik doen als ik op de taal klik, maar de instellingenpagina verandert niet?

(1). Controleer of de firmwareversie de nieuwste is.  U kunt de huidige versie controleren op de instellingenpagina van uw router.

Raadpleeg de FAQ voor meer informatie over het upgraden van de firmwareversie en het controleren van de versie

[Draadloos] Hoe update je de firmware van je router naar de nieuwste versie?

[Draadloze router] Hoe update ik de firmware van uw router naar de nieuwste versie via de ASUS Router-app?

(2). Als de huidige versie up-to-date is, reset dan uw router naar de standaardinstellingen en volg de Snelle internetinstallatie om de router opnieuw in te stellen.

Raadpleeg de veelgestelde vragen

[Draadloze router] Hoe u de firmware van uw router kunt updaten naar de nieuwste versie ?

[Draadloze router] Hoe u de QIS (Quick Internet Setup) gebruikt om in te stellen Router? (Web-GUI)

[Draadloze router] Hoe kan ik de ASUS Wi-Fi-router instellen via de ASUS Router-app? (QIS, snelle internetconfiguratie)

Als alle bovenstaande stappen het probleem dat u tegenkwam na het proberen nog steeds niet konden oplossen, neem dan contact op met het ASUS-klantenservicecentrum.

Hoe kan ik het hulpprogramma/firmware verkrijgen?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in de ASUS Downloadcentrum.

Als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg dan ditlink.