[ProArt Motherboard] CreationFirst - Introductie

Beschrijving: : CreationFirst-software voor netwerkoptimalisatie stelt u in staat om prioriteit te geven aan applicaties om meer bandbreedte toe te wijzen en de verwerking van belangrijke applicaties en taken te versnellen.

Ondersteunende modellen: ProArt Z490-CREATOR 10G

1. Download de CreationFirst software

2. Installeer CreationFirst

3. Open CreationFirst en instructies

3.1 Overzicht

3.2 Netwerk monitoren

3.3 Internet Informatie

3.4 Instellingen

4. Q & A:

1. Download CreationFirst software

Hoe (CreationFirst) te krijgen?

U kunt de nieuwste software, handleidingen, stuurprogramma's en firmware downloaden in het ASUS Download Center. ASUS Download Center

Raadpleeg deze LINK als u meer informatie nodig hebt over het ASUS Download Center:
* Hoe het productmodel te controleren: https://www.asus.com/support/Article/565/

Werking

1. Download de laatste versie vanuit het  ASUS Download Center

Voer het model in en klik op de driver en de utility. (Ex: ProArt Z490-CREATOR 10G )

2. Klik op "Driver & Tools" -> Selecteer besturingssysteem

3. Klik op "Utilites" -> Download

4. Klik met de rechtermuisknop met uw muis en selecteer "Alles uitpakken"

2. Installeer CreationFirst

2.1 Dubbeklik

2.2 Controleer de twee voorwaarden "Licentievoorwaarden" en "Privacybeleid" en klik vervolgens op Installeren

2.3 Even geduld a.u.b. terwijl de installatiewizard CreationFirst installeert. Dit kan enkele minuten duren.

2.4 Voer de applicatie uit -> Voltooien

3. Open CreationFirst en instructies

Dubbelklik op het pictogram CreationFirst op het bureaublad

Rood: 1. dashboard, 2. netwerkmonitor, 3. netwerkinformatie, 4. instellingen.

Groen is de detailfunctie

3.1 Overzicht

Netwerk : Er kunnen vijf prioriteitsnetwerkmodi worden geselecteerd : Adaptieve intelligentie 、 CreationFirst 、 Gaming First 、 Live Streaming First 、 Multimedia First

2. stabiliteitvan het netwerk

3.onmiddellijke uploadsnelheid weergeven

4.onmiddellijke downloadsnelheid weergeven

3.1 Gebruik de netwerkinstellingen

1. U kunt het orderniveau van de applicatie instellen om de netwerktransmissie toe te passen (EXTREME / HIGH / MEDIUM / LOW)

2. De netwerkmodus van de software kan worden aangepast : Creation Collection 、 Game 、 Live Stream 、 Multimedia 、 Web 、 File Transfer 、 Other

3. Het standaardnetwerk kan worden aangepast : Standaardnetwerk 、 Ethernet

4. Blokkeer Verkeersnetwerk

5.Opties traffic Verkeer blokkeren 、 Toepassingsbeleid inschakelen 、 Snelheid (bandbreedtecontrole inschakelen)

3.2 Netwerk monitoren

3.2.1 Top 5 App-> Per toepassingspercentage

3.2.2 Top 5 app-> Per groepspercentage

3.3.3 Groepsverkeer-> Download : Gebruik software om het totale verkeer Mb ('s) te classificeren

3.3.4 Groepsverkeer-> Uploaden : Gebruik software om het totale verkeer Mb ('s) te classificeren

3.3.5 Netwerkverkeer : Download : Het totale verkeer van de netwerkpoort Mb ('s)

3.3.6 Netwerkverkeer : Uploaden : Het totale verkeer van de netwerkpoort Mb ('s)

3.3 Netwerk Informatie

3.3.1: 1. Grafisch : Internetverbinding is geslaagd

3.3.2 2. Ethernet-gerelateerde status en netwerkinformatie

3.4 Instellingen

3.4.1 Prestaties : Foreground Acceleration 、 Show Booster Notifications 、 Booster Download Speed ​​、 Auto High Performance Creation 、

Auto-Close Booster-meldingen, Extreme Upload voor lagere latentie, De functie is uit of aan.

3.4.2 Algemeen : Start automatisch bij het opstarten 、 Pop-upvensters om sluitingsopties weer te geven 、 Gebruik het nieuwste profiel 、 Taal 、 Reset alles 、 Reset alle applicatiebeleid 、 Reset alle algemene instellingen

3.4.3 Over : Controleer updates van softwareversies, productnamen

4. Q&A :

V1: Hoe kan ik de verbindingsstatus van het netwerkapparaat bevestigen?

A1: De verbindingsstatus van het apparaat is als volgt:

Is succesvol verbonden met het externe netwerk (internet)

Status:

Succesvol verbonden met het externe netwerk (internet)

Succesvol verbonden met AP of router, maar kan geen verbinding maken met internet
             Kan geen verbinding maken met de router en internet