[Gaming NB] Vloeibaar metaal

· Inleiding

Vloeibaar metaalis een laagsmeltende legering die bij kamertemperatuur vloeibaar is. Vloeibaar metaal biedt uitstekende hoge thermische en elektrische geleidbaarheid met eigenschappen zoals hoge stabiliteit, lage vluchtigheid en niet-giftig.

In sommige ASUS-notebookproducten wordt vloeibaar metaal aangebracht op de bovenkant van de CPU en GPU om warmte naar de thermische module te geleiden. Vloeibare metaalverbinding van Thermal Grizzly, die 12 tot 15 keer beter is in vergelijking met standaard niet-metalen koelpasta.

· Model ondersteund

G703-serieGZ700-serie en 2020 ROG-serie notebooks met Intel CPU.  Voor meer ondersteunde modellen kunt u het Gaming Series Notebook Product van de officiële ASUS-website bezoeken.

· Functiebeschrijving

1.ASUS exclusief anti-lek ontwerp: De thermische module met Liquid Metal bevindt zich bovenaan de CPU en GPU. Er is een speciaal ontwerp met een anti-lekhek om lekkage van vloeibaar metaal te voorkomen.

2. Mechanische precisie met automatisch proces: Voor de beste prestaties automatiseert ASUS-apparatuur op maat het proces met mechanische precisie om de juiste hoeveelheid voorzichtig te gebruiken.

· Belangrijke opmerking

1. Vloeibaar metaal is geleidend, dus het kan een risico op kortsluiting veroorzaken wanneer elektrische componenten op het moederbord in contact komen. Gebruikers wordt afgeraden de thermische module zelf te demonteren. >

2. Het wordt niet aanbevolen dat gebruikers zelf andere koelmaterialen vervangen om te voorkomen dat de koelprestaties van het product worden beïnvloed of functionele afwijkingen of schade worden veroorzaakt.