[Telefoon] Hoe maak je ruimte vrij op je telefoon?

※Informatie in deze FAQ is mogelijk niet van toepassing op alle series van telefoon/pad producten. Een deel van de opties/schermafbeeldingen of bedieningsprocedures kan variëren afhankelijk van verschillende versies van de software.

1. Volg de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot de funct-instellingen:

Android 7: ga naar "Instellingen" > "Opslag"

Android 8/9: ga naar "Instellingen" > "Opslag & geheugen" > "Opslaginstellingen"

2. Tik op "Intern gedeeld opslaggeheugen", en tik vervolgens op "Ruimte vrijmaken"

3. Selecteer de bestanden die je wilt verwijderen en klik vervolgens op "RUIM xxxxx OP" onderaan het scherm. In het pop-upvenster, tik op "Ruimte vrijmaken" om de geselecteerde bestanden op je telefoon te verwijderen.