[ASUS VivoWatch BP] Hoe uw VivoWatch BP opnieuw in te stellen?

Volg de onderstaande stappen om uw ASUS VivoWatch BP te resetten

1. Schuif na het ontgrendelen van het hoofdscherm van het horloge rechts op het oppervlak om de pagina [Instelling] te vinden.

2. Schuif het oppervlak omlaag naar [ABOUT] en klik op [READ] om te openen.

3. Klik na het invoeren op het [>] - symbool op het oppervlak van het [Reset to Default] scherm.

4. Klik op [Ja] en klik op het oppervlak [>] om door te gaan naar de volgende stap.

5. Volg daarna de instructies van het horloge, schuif op en neer op het oppervlak om de willekeurige driecijferige code in te voeren en klik op [√] om de oorspronkelijke preset te herstellen.

Opmerking:

* Na het terugzetten naar de fabrieksinstellingen worden uw gezondheidsgegevens en andere instellingen die niet zijn geüpload, gewist. De firmwareversie blijft de laatste versie voordat het fabrieksherstel wordt uitgevoerd.

* Verwijder de ASUS HealthyConnect-app en installeer deze opnieuw om de gegevens van de ASUS HealthyConnect-app te verwijderen, of ga naar [App-info] -> [Gegevens wissen] -> [Cache wissen].