[ASUS VivoWatch BP] Hoe te koppelen met een mobiele telefoon?

1. Meld u aan op uw Google-account of Apple ID op uw telefoon. Zoek en installeer de ASUS HealthConnect-app in de Play Store of App Store

2. Druk op de ASUS VivoWatch BP-startknop (gedurende ongeveer 2 seconden) om de ASUS HealthConnect-app op te starten en te starten

3. De ASUS HealthConnect-app zal de machtigings instellingen met betrekking tot het besturingssysteem van de mobiele telefoon weergeven wanneer u deze voor de eerste keer opent. Selecteer [toestaan].
4. De APP toont het introductienavigatiescherm. Klik op [volgende]

5. Stel de gebruikersnaam en uw basisinformatie in. Klik op [√] voor de volgende stap na het instellen.

6. Stel uw dagelijkse doel in en klik op [√] voor de volgende stap.

7. Nadat u [Mijn horloge synchroniseren] hebt geselecteerd, begint de app te zoeken naar horloges in de buurt om te koppelen.

8. Op dit punt zal het horloge trillen om een set van zescijferige paarcodes te vragen. Voer deze set overeenkomende codes in de ASUS HealthConnect-app in om de koppeling te voltooien.
* Let op: elk oppervlakontwerp is anders. Niet alle oppervlakken zijn ontworpen om de Bluetooth-status weer te geven.

9. Nadat het koppelen is voltooid, verschijnt de correctiepagina. Het wordt aanbevolen om te corrigeren voor het eerste gebruik. Als er geen dergelijke vraag is, klik dan op [volgende].

10. Vervolgens verschijnt de instelling van het toegangsrecht voor meldingen van mobiele telefoons. Schakel dit in om kennisgevingstoestemming te verkrijgen.

11. Na het voltooien van de bovenstaande stappen verschijnt de hoofdpagina van de APP. Klik op de synchronisatieknop in de rechterbovenhoek om de gegevens in het horloge te synchroniseren met de ASUS HealthConnect-app.

11. Na het voltooien van de bovenstaande stappen, zal de hoofdpagina van de APP verschijnen. Klik op de knop Synchroniseren in de rechterbovenhoek om de gegevens in het horloge te synchroniseren met de ASUS HealthConnect-app.

[test omgeving]:
Mobiele telefoonversie: Android 9 (Android Pie)
Info ASUS HealthConnect-app : 1.2.09
ASUS VivoWatch BP FW info :