[Lyra][Setup] Hoe reset ik het hele Lyra netwerk?

1. Open deASUS Lyra app en selecteer het options logo voor toegang tot de functies:

2. Selecteer de Network Map voor toegang tot de lijst met Lyra netwerken opgeslagen in de ASUS Lyra app.

3. Selecteer het prullenbak icoon naast het Lyra Netwerk om deze te verwijderen.

4. Bevestig uw verzoek door te drukken Yes

5. Ga nu naar uw Lyra apparaten. Hou de reset knop ingedrukt totdat het LED oranje begint te knipperen. Laat deze dan los.

6. Herhaal de stappen op alle 5 de Lyra apparaten.

7. De LED indicator op de Lyra zal structureel wit branden gedurende 2 minuten. Hiermee wordt aangegeven dat het herstel proces voltooid is.

Let op: Een gebruikt Lyra apparaat kan alleen in een nieuw Lyra netwerk.

Indien u één Lyra apparaat wil resetten, refereer dan aan: Hoe kan ik één Lyra apparaat resetten.