[Alexa]Welke Alexa commandos worden ondersteund door mijn ASUS?

Met de Alexa-vaardigheid van ASUS Router kunt u de internettoegang uitschakelen tijdens het eten of het gastnetwerk inschakelen tijdens een feestje — allemaal met een eenvoudige spraakopdracht.

De volgende Alexa-commando's worden ook ondersteund door uw ASUS Router:

Opmerking: 1. ASUS-routervaardigheidsnummers 2 tot 4 ondersteunen alleen firmwareversies eerder dan 388.5xxxx.

2. Vanaf 1 april 2024 ondersteunt Amazon niet langer updates en gebruik van de Alexa Networking API's. Bijgevolg worden de ASUS-routervaardigheidsnummers 15 tot en met 19 ook niet langer ondersteund.

ASUS Router-vaardigheidsnummer

ASUS Router-vaardigheid

Routergedrag

1

Alexa, vraag  MIJN ROUTER.Introduceer ASUS Skills

2

Alexa, vraag MIJN ROUTER om het gastnetwerk in te schakelen.Gastnetwerk inschakelen Firmware versie voor 388.5xxxx

3

Alexa, vraag MIJN ROUTER om het gastnetwerk voor  3 uren in te schakelen.Gastnetwerk inschakelen (Beschikbare tijd hangt af van uw opdracht, standaardwaarde is 3 uur)Firmware versie voor 388.5xxxx

4

Alexa, vraag MIJN ROUTER om het gastnetwerk uit te schakelen.Gastnetwerk uitschakelen Firmware versie voor 388.5xxxx

5

Alexa, vraag MIJN ROUTER om het internet te pauzeren.Schakel netwerkservicefilter in en voeg Alexa-apparaat toe aan witte lijst

6

Alexa, vraag MIJN ROUTER om het internet te hervatten.Netwerkservicefilter uitschakelen

7

Alexa, vraag MIJN ROUTER om de spelmodus in te schakelen.Spelmodus inschakelen

8

Alexa, vraag MIJN ROUTER om de mediamodus in te schakelen.Mediastreamingmodus inschakelen

9

Alexa, vraag MIJN ROUTER om een ​​nieuw apparaat te koppelen.WPS inschakelen

10

Alexa, vraag MIJN ROUTER om opnieuw te beginnen.Router opnieuw opstarten

11

Alexa, vraag MIJN ROUTER om de firmware te upgraden.Beschikbare firmware controleren

12

Alexa, vraag MIJN ROUTER om de beveiligingsstatus te melden.Controleer de beveiligingsstatus van uw thuisnetwerk met de AiProtection-functie (Firmwareversie later dan 384.45149)

13

Alexa, vraag MIJN ROUTER hoeveel apparaten online zijn.Controleer het nummer van de aangesloten apparaten(Firmwareversie later dan 384.45149)

14

Alexa, vraag MY ROUTER om surround sound in te schakelen.DTS-modus inschakelen (alleen ondersteuning voor Lyra Voice)

15

Alexa, pauzeer wifiInternettoegang op alle clientapparaten blokkeren

16

Alexa, hervat wifiDeblokkeer internettoegang op alle clientapparaten

17

Alexa, pauzeer wifi op PlayStationInternettoegang blokkeren op een specifiek clientapparaat.

18

Alexa, pauzeer wifi voor PlayStation gedurende 30 minutenInternettoegang op specifiek clientapparaat een tijdje blokkeren

19

Alexa, zet het internet op PlayStation om acht uur 's avonds twaalf uur uitInternettoegang op een specifiek clientapparaat op een bepaald tijdstip blokkeren

Ondersteunde talen

Raadpleeg de Amazon-website:  https://www.amazon.com /ASUS-ROUTER/dp/B07285G1RK?language=nl_NL

Hoe krijg ik het (hulpprogramma/firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het  ASUS Download Center .(LINK)

Als je meer informatie nodig hebt over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg dan deze link.