[Probleem Oplossen] Het WAN LED brandt onjuist

Wanneer u een draadloze router gebruikt om verbinding te maken met internet, ziet u dat abnormale WAN-lampje.

U kunt de volgende stappen raadplegen voor eenvoudige probleemoplossing.

1. Werk uw firmware regelmatig bij om de laatste updates voor uw router te krijgen. U kunt updaten op ASUSWRT of handmatig updaten.

Zorg ervoor dat de firmware van de router up-to-date is.

[Opmerking] Voor informatie over het upgraden van firmware, raadpleegt u [Draadloos] Upgrade de firmwareversie van uw router

2. Bevestig dat uw router de juiste WAN-verbinding heeft.

Hieronder nemen we bijvoorbeeld de RT-AX88U, voor andere modellen raadpleegt u de gebruikershandleidingen in het ASUS Download Center. (LINK)

Verbind uw computer via een bekabelde verbinding met de draadloze router.

een. Sluit de wisselstroomadapter van uw draadloze router aan op de DC-IN-poort en steek deze in een stopcontact.

b. Gebruik een andere netwerkkabel, sluit uw modem aan op de WAN-poort van uw draadloze router.

c. Sluit de AC-adapter van uw modem aan op de DC-IN-poort en steek deze in een stopcontact.

d. Gebruik de meegeleverde netwerkkabel en sluit uw computer aan op de LAN-poort van uw draadloze router.

​Opmerking: vergeet niet om na het aansluiten op de voeding op de aan / uit-knop te drukken om de router in te schakelen.

3. Controleer of uw apparaten verbinding maken met de router via de RJ45-kabel of ze wel of niet met succes toegang hebben tot internet.

4. Controleer of de gerelateerde informatie van uw internetprovider (ISP) correct is.

Hoe kan ik (Utility / Firmware) krijgen?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het ASUS Download Center. (LINK)

Raadpleeg deze link als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Download Center.