[ Projector ] Het verbinden van het apparaat met een VGA kabel op de Macbook Air

Volg de volgende stappen om dit aan te passen:

1) Maak gebruik van Apple's originale thunderbolt naar VGA transferkabel voor de verbinding.

2) Zorg dat de kabels juist aangesloten zijn.

3) Zet het toestel terug naar de fabrieksinstellingen. Refereer aan Hoe kan ik het toestel terugzetten naar de fabrieksinstellingen?

4) Indien het probleem nog steeds aanwezig is na het fabrieksherstel, neem dan contact op met een service center voor verdere ondersteuning via  https://www.asus.com/nl/support/CallUs