[Telefoon/Pad] Er komt geen stem uit wanneer muziek of video wordt afgespeeld

Volg de onderstaande stappen voor het oplossen van problemen:

1. Zorg ervoor dat de volume-instelling voor het mediavolume niet is gedempt via Instellingen > Geluid & trillingen>Mediavolume.

2. Zorg ervoor dat de volume-instelling in de app, die muziek of video's afspeelt, niet gedempt is.

3. Speel een ander muziekbestand af met dezelfde app om te testen of het probleem nog steeds bestaat.

4. Speel hetzelfde muziekbestand af met andere apps om te testen of het probleem nog steeds bestaat.

5. Firmware bijwerken naar de nieuwste versie:Instellingen > Systeem > Systeemupdates > Controleer nu

6. Toegang tot veilige modus (houd de aan/uit-toets lang ingedrukt; houd Uitschakelen ingedrukt >OK) :Als uw apparaat goed werkt in de veilige modus, kan de storing worden veroorzaakt door apps van derden. Start uw apparaat opnieuw op en controleer opnieuw of het goed werkt.

7. Maak een back-up van uw gegevens en voer de fabrieksinstellingen opnieuw in

8. Als u de bovenstaande stappen heeft geprobeerd en uw probleem kan niet worden opgelost, neem dan contact op met het ASUS Klantencentrum voor hulp ;en stuur uw apparaat naar ons terug voor verdere controle

Deze informatie is mogelijk niet geschikt voor alle producten uit dezelfde categorie/serie. Sommige schermafbeeldingen en handelingen kunnen afwijken van de softwareversies.