[Telefoon/Pad] Probleemoplossing voor abnormale werking in applicaties van derden die door gebruikers zijn gedownload

Volg de onderstaande stappen voor het oplossen van problemen:

1. Update de app: Tik in de Play Store op het " Persoonlijk pictogram" in de rechterbovenhoek > Kies " Apps en apparaten beheren " > en tik op " ALLES UPDATEN

2. App-cache wissen: tik op "Instellingen" > "Apps en meldingen" > 'Alle apps bekijken' > Zoek en klik op de applicatie die u wilt opruimen > "Opslag en cache" > Klik op " Cache wissen

3. Verwijder de app en installeer deze opnieuw: Tik op "Instellingen" > "Apps en meldingen" > 'Alle apps bekijken' > Zoek en klik op de applicatie die u wilt verwijderen > Klik op " Verwijderen ". Download de app vervolgens opnieuw via de Google Play Store.

4. Controleer op firmware-updates: In " Instellingen " -> " Systeem " -> " Systeemupdate " > Tik op " Update controleren "

5.  Als het probleem niet kan worden opgelost, kan dit worden veroorzaakt door abnormaal werken in de toepassing. We raden u aan de feedback door te geven aan de applicatieleveranciers in Google Play voor verdere oplossing.