[AiCloud 2.0] Hoe stel ik Cloud Disk in?

Introductie

Met AiCloud kunnen USB-gehechte opslagapparaten worden geopend, gestreamd of gedeeld via een pc of het apparaat met internet. Sluit een USB-opslagapparaat aan op uw compatibele ASUS-router voor toegang tot gegevensbestanden en uw media rechtstreeks naar uw AiCloud-app of vanaf een unieke webkoppeling in een webbrowser.

1. Plug een USB-oplagapparaat aan uw router om Cloud disk in te stellen.

2.Verbind uw computer met de router via een bekabelde of WiFi-verbinding en voer uw router LAN IP of router-URL http://www.asusrouter.com in de WEB GUI in.

Opmerking: raadpleeg Hoe opent u de routerinstellingenpagina (web-GUI) (ASUSWRT)? meer leren.

3. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw router in om in te loggen.

Opmerking: als u de gebruikersnaam en/of het wachtwoord bent vergeten, herstelt u de router naar de fabrieksinstellingen en -instellingen.

Raadpleeg [Draadloze router] Hoe kan ik de router resetten naar de fabrieksinstellingen? voor het herstellen van de router naar de standaardstatus.

4. Ga naar de AiCloud 2.0en schakel Cloud Disk in.

5.Ga naar https://www.asusrouter.com en voer het aanmeldingsaccount en wachtwoord van de router in. Voor een betere gebruikerservaring raden wij u aan Google Chrome of Firefox te gebruiken.

Vanuit Google Play Store of Apple Store kunt u de ASUS AiCloud-app downloaden en installeren op uw smartapparaat.
Verbind uw iOS- of Android-apparaten via Wi-Fi met compatibele routers. De AiCloud-app begeleidt u automatisch door het installatieproces.

Apple Store : https://apps.apple.com/nl/app/asus-aicloud/id527118674

Google Play Store : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asustek.aicloud&hl=nl_NL

FAQ

Is het voor "Cloud disk" mogelijk om mappen met bestanden erin te downloaden en niet alleen afzonderlijke bestanden zonder een FTP-programma te gebruiken?

Cloudschijf kan alleen de bestanden downloaden, maar niet de map. De gebruiker kon nog steeds alle bestanden kiezen om in één keer te downloaden.

Hoe kan ik (Utility / Firmware) krijgen?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het ASUS Download Center.

Raadpleeg deze link als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Download Center.