[Notebook] Het gelijktijdig gebruik van USB 3 en 2,4 GHz draadloos USB-apparaat kan radiofrequentie-interferentie ervaren

In sommige omstandigheden bij gebruik van USB 3 -apparaten (harde schijven of flashdrives) en 2,4 Ghz draadloze USB-apparaten (bijvoorbeeld draadloze muis, toetsenbord of hoofdtelefoon) tegelijkertijd.

USB 3 radiofrequentie-interferentie kan invloed hebben op 2,4 GHz draadloze USB-apparaten, waardoor de doorvoer van de draadloze transmissie afneemt.

Gebruiker kan vertraagd reageren op muis- of toetsenbordinvoer, ontbrekende toetsenbordtekens of muisopdrachten, verminderde werkafstand tussen het 2,4 GHz draadloze USB-apparaat en de ontvanger.

Raadpleeg de volgende manieren om deze radiofrequentie-interferentie te verminderen.

• Als uw pc meer dan twee USB-poorten heeft, scheidt u uw USB 3 en USB draadloze ontvangers op een zo groot mogelijke afstand.

• Als de draadloze USB-ontvanger en het USB 3 apparaat aan dezelfde kant moeten worden aangesloten.
    Plaats uw draadloze USB-ontvanger zo dicht mogelijk bij uw draadloze randapparaat (muis, toetsenbord, hoofdtelefoon, enz.).

Of gebruik een standaard USB-verlengkabel of Hub om uw draadloze USB-ontvanger zo ver mogelijk van uw USB 3-poort te plaatsen.