Blog

Onze kijk op de nieuwste trends en technologieën in de sectoren onderwijs, MKB en enterprise.
3 juni 2024

Het werklandschap opnieuw vormgeven met AI: 2024 ASUS Expert-serie

ASUS onthulde zijn nieuwe Expert-serie tijdens Computex 2024 in Taiwan. Ontworpen voor ondernemers, prosumers en thuiskantoren, tonen deze next-era AI PC's de toewijding van ASUS om oplossingen te creëren die het leven van mensen overal verbeteren. Elk ExpertBook- en ExpertCenter-model is ontworpen met het oog op uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid op militair niveau, waardoor de impact op het milieu tijdens de productie tot een minimum wordt beperkt.

01 | De eerste ASUS next-era AI PC voor op het werk - de ExpertBook P5

De ASUS ExpertBook P5 wordt aangedreven door de volgende generatie Intel® Core™ Ultra processors1. Hij introduceert baanbrekende ASUS AI PC-technologie, met een 45+ NPU TOPS AI-engine en levert meer dan 100 totale platform TOPS2 ― driemaal de AI-prestaties van de vorige generatie. En doet dit alles terwijl het zorgt voor stillere en koelere werking.

De ExpertBook P5 AI laptop verbetert de productiviteit via een schaalbare, naadloze ervaring die is afgestemd op diverse professionele behoeften. Het verbetert workflows met slimme, AI-gestuurde functies zoals realtime co-editing en generatieve vergadernotities die naadloos teamwerk ondersteunen, terwijl de functie voor het transcriberen van vergaderingen meertalige ondersteuning biedt, zodat duidelijke communicatie in verschillende talen mogelijk is. De AI-gestuurde bestandszoekfunctie maakt het ook mogelijk om snel documenten op te zoeken met behulp van natuurlijke taal, waardoor bestandsbeheer met slechts één klik wordt gestroomlijnd.

Als bonus is de ExpertBook P5 AI computer een stijlstatement met een professionele uitstraling die geschikt is voor elke omgeving. Het slanke, volledig metalen ontwerp wordt geaccentueerd door een 14” 16:10 2.5K 144Hz scherm dat is geoptimaliseerd voor comfort en superieure visuele betrokkenheid - perfect voor zowel belangrijke vergaderingen als persoonlijk gebruik. Voor professionals of prosumers met beperkte IT-ondersteuning is de ExpertBook P5 beveiligd met een Windows 11 Secured-core pc framework, een BIOS van zakelijke kwaliteit dat voldoet aan NIST-155 normen, en vormt zo een robuuste beveiligingsbarrière die data en privacy uitgebreid beschermt.

02 | Bedrijfsuitmuntendheid met AI - de ExpertBook B5 en B3

ASUS is een pionier wat betreft de toekomst van werk door AI te integreren in zijn zakelijke pc-aanbod. Deze pc's zijn ontworpen om de productiviteit, samenwerking en beveiliging voor diverse bedrijfsomgevingen te verbeteren. De ASUS ExpertBook B5 en ExpertBook B3 zijn perfecte mobiele oplossingen voor vooruitstrevende professionals. Deze ultralichte, AI-ready juweeltjes worden aangedreven door tot de nieuwste Intel® Core™ Ultra 7 processor met optioneel Intel vPro® platform en tot NVIDIA® afzonderlijke graphics, en transformeren traditionele zakelijke workflows in slimmere, AI-verbeterde processen.

De ExpertBook B5- en ExpertBook B3-series verhogen de professionele efficiëntie via AI-tools zoals Microsoft Copilot, een AI-assistent op het werk die uw productiviteit flink opvoert en meer bereikt met minder tijd en moeite. Bovendien worden samenwerkingsinspanningen verbeterd met AI-functies zoals een AI-gestuurde camera en Speaker Noise Reduction, die zorgen voor heldere audiovisuele beelden in virtuele vergaderingen.

03 | Vergroot uw concurrentievoordeel met AI - de ExpertBook CX54 Chromebook Plus

De AI-verbeterde ASUS ExpertBook CX54 Chromebook Plus is ideaal voor reizende professionals. Aangedreven door de nieuwste Intel® Core Ultra 7 processor, ChromeOS en nieuwe Google AI-functies, biedt de ASUS ExpertBook CX54 Chromebook Plus het vermogen, de snelheid, het geheugen en de opslag van andere apparaten3. Hij beschikt over een 8MP HDRnet high-definition camera en WQXGA-scherm, plus ingebouwde AI-gestuurde tools voor videogesprekken die automatisch de helderheid en belichting verbeteren. De ExpertBook CX54 Chromebook Plus bevat nu ook een abonnement voor 12 maanden op Google One AI Premium, met Gemini Advanced en Help me Write in Gmail, Docs en meer bevat om de productiviteit en creativiteit een boost te geven4.

04 | ‘s Werelds lichtste 14" zakelijke OLED-laptop - de ExpertBook B9 OLED

De ASUS ExpertBook B9 OLED is gebouwd met behulp van een hoogwaardige magnesium-lithiumlegering en verlegt daarmee de grenzen van lichtheid, voor ultieme draagbaarheid en duurzaamheid. Het is ‘s werelds lichtste 14" zakelijke OLED-laptop, met een gewicht van slechts 990 gram5. Met een milieuvriendelijk ontwerp, een schitterend 16:10 OLED-scherm, AI-gestuurde tools voor videovergaderingen voor moderne werkervaringen, plus de nieuwste Intel® Core™ 7 processor (Series 1) met Intel vPro® platform en een groot aantal beveiligingsfuncties op enterpriseniveau, is de ExpertBook B9 OLED de perfecte partner voor leidinggevenden en zakenreizigers.

05 | Beveiliging op enterpriseniveau en schaalbare beheermogelijkheden - de ExpertCenter D9 en D7

De nieuwste ExpertCenter-serie AI-aangedreven desktops zijn voorzien van behuizingsupdates voor zowel mini tower(ASUS ExpertCenter D9 Mini Tower) als small-form-factor (ASUS ExpertCenter D7 SFF) modellen, allemaal ontworpen met de flexibiliteit om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van kleine bedrijven, maar ook van zakelijke en commerciële klanten. De ASUS ExpertCenter D9 Mini Tower levert serieuze paardenkrachten voor het bedrijfsleven, dankzij Intel vPro® met tot een Intel® Core™ (14e generatie) processor en tot NVIDIA® GeForce RTX™4060 afzonderlijke graphics. U bent verzekerd van beveiliging en beheermogelijkheden op enterpriseniveau dankzij een TPM 2.0-chip en BIOS Vault-technologie, terwijl MIL-STD-810H testen op Amerikaans militair niveau en strenge interne ASUS duurzaamheidstesten voor ongeëvenaarde betrouwbaarheid zorgen.

Delen
ASUS ExpertBook B5 (B5404)
ASUS ExpertBook B5 (B5404)
ASUS ExpertBook B5 (B5404)
14”
0.0 out of 5 stars.


  • Windows 11 Pro - ASUS raadt Windows 11 Pro aan voor bedrijven
  • Tot Intel® Core™ Ultra 7 processor
  • Specifieke Copilot-toets voor meer AI-verkenning
  • Tot NVIDIA® GeForce RTX 2050 afzonderlijke graphics
  • Vanaf 1,29 kg licht
  • Dubbele SO-DIMM tot 64GB DDR5
  • Dubbele SSD RAID-ondersteuning tot 2TB capaciteit
  • Dunne bezel 16:10 scherm
ASUS ExpertBook CX54 Chromebook Plus(CX5403)
ASUS ExpertBook CX54 Chromebook Plus(CX5403)
ASUS ExpertBook CX54 Chromebook Plus(CX5403)
14”
0.0 out of 5 stars.


  • Chromebook Plus
  • Tot Intel® Core™ Ultra 7 processor
  • 16:10 WQXGA-scherm
  • Tot 16GB geheugen
  • 1,3 kg volledig metalen behuizing
  • Anti-reflectie en anti-vingerafdruk scherm
Abonneer u op onze blog
Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën voor de sectoren onderwijs, MKB en enterprise.